...
...

Pyroll Pakkaukset MB Rahastojen omistukseen

06.05.2021

Pyroll Pakkaukset vahvistaa kasvuaan, kun MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa sijoittaa 5.5.2021 allekirjoitetun yritysjärjestelyn myötä yhtiöön. 

Pyroll Pakkaukset on kotimainen vastuullisten pakkausratkaisujen toimittaja elintarviketeollisuudelle ja kaupalle. Pyroll valmistaa kartonki-, paperi-, muovi- ja alumiinipakkauksia yhteensä yhdeksässä tuotantolaitoksessaan Suomessa. Vuonna 1973 perustetun yhtiön menestyksen taustalla on sitoutuminen pitkäjänteiseen asiakasyhteistyöhön: vahvan paikallisuuden mahdollistama toimitusvarmuus ja toimitusketjun joustavuus, tuoteturvallisuus sekä ennen kaikkea osaava henkilöstö. Lähes 300 pakkausalan ammattilaista työllistävä Pyroll Pakkaukset teki 60 miljoonan euron liikevaihdon vuonna 2020.

Pyroll Pakkaukset on pitkäjänteisellä asiakasyhteistyöllä onnistunut rakentamaan vahvan aseman kotimaisen elintarviketeollisuuden ja kaupan luotettavana kumppanina. Liiketoimintakokonaisuuteen kuuluva Package Media Oy on rakentanut edelläkävijän aseman pakkauksiin liittyvien digitaalisien palvelukonseptien toteuttajana. Pyroll Pakkausten paikallisuus, monimateriaaliosaaminen sekä systemaattinen panostaminen vastuullisiin pakkausratkaisuihin luovat erinomaiset edellytykset yhtiön kehittämiselle. Pyroll Pakkausten johto yhdessä yhtiön organisaation kanssa on tehnyt menestyksekästä työtä yhtiön kehittämisessä. Olemme innostuneita päästessämme yhdessä vauhdittamaan yhtiön kasvua kotimaassa ja tukemaan liiketoiminnan kansainvälistämistä, toteaa partneri Vesa Keränen MB Rahastoista.

Haluamme olla elintarviketeollisuuden ja kaupan kumppanina luotettava, vastuullinen ja innovatiivinen pakkausratkaisujen toimittaja. MB Rahastojen kanssa solmittu omistusjärjestely antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvustrategiamme toteuttamiseen. Kokeneena ja ennen kaikkea kotimaisena pääomasijoittajana MB Rahastot tuo vahvan panoksensa ja osaamisensa toimintamme edelleen kehittämiseen. Tulemme panostamaan Pyroll Pakkausten toimintaan uusien resurssien myötä. Asiakkaillemme järjestely tarkoittaa investointeja tuotantoomme ja lisää tuotekehitysvoimaa , toteaa Pyroll Pakkausten toimitusjohtaja Mika Lankila.

Järkestelyn myötä yhtiön aiempi omistaja Reino Uusitalo jää pois Pyroll Pakkausten toiminnasta.

–  Olen tehnyt pitkän päivätyön pakkausalalla ja on tullut aika siirtyä uuteen vaiheeseen. Halusin löytää liiketoiminnalle uuden kotimaisen omistajan, joka pystyy antamaan leveämmät hartiat tukemaan kehitystä tulevaisuudessa. Olen erittäin tyytyväinen, että löysimme ratkaisun, jossa kotimaiset asiakkaamme ja henkilöstö ovat etusijalla ja Pyroll pysyy jatkossakin kotimaisissa käsissä, toteaa yhtiön perustaja ja Pyroll Groupin hallituksen puheenjohtaja Reino Uusitalo.

Kaupan voimaantulon ennakoidaan tapahtuvan kesän 2021 aikana Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän jälkeen.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä