...
...

Pirkka-ruusubegoniat myydään Woodlyn puumuovipakkauksessa.

Puumuovi pääsi kauppoihin

15.06.2020

K-ryhmä pääsi ensimmäisenä testaamaan Woodly-pakkauksia kaupallisessa tuotteessa. Puumuoviin pakataan Pirkan ruusubegoniat, joita myydään K-ruokakaupoissa. Kesäkuun alusta 10 000 kappaletta Pirkka-ruusubegoniaa on pakattu öljypohjaisen muovin sijaan puuselluloosaan perustuvaan Woodlyyn. Woodly-pakkauksen tunnistaa merkistä “Parempi luonnolle – muovipakkaus puusta”.

– Meille on merkittävä asia saada testata Woodly-pakkauksia juuri K-ryhmän kanssa. Sillä on positiivinen vaikutus myös muihin meneillään oleviin projekteihimme kun kauppa toimii suunnannayttäjänä vastuullisuudessa, sanoo Woodlyn toimitusjohtaja Jaakko Kaminen. – Mitään ei kuitenkaan saataisi aikaan ilman kunnon partnereita, hän jatkaa. Kumppaneina hankkeessa ovat olleet Amerplast, joka on valmistanut kalvoa puumuovista ja Muovijaloste, jossa kalvosta muodostettiin pussit.

Toiveissa on saada tämän vuoden aikana markkinoille myös muita sovelluksia puumuovikalvosta. – Korona asettaa omat rajoituksensa testauksille, mutta toivon mukaan saataisiin muitakin sovelluksia, Jaakko Kaminen sanoo.

 

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä