...
...

Piltti tuo syksyllä kauppoihin valikoiman uutuustuotteita. Piltti Pohjoisen Maut -sarjaa täydentävät uudet marja- ja hedelmäsoseet ilman lisättyä sokeria. Piltti Puffit ovat metallipurkissa tarjottavia välipalatuotteita. Kuva: Nestlé.

Piltti-lasipurkkituotteet ovat hiilidioksivapaita

14.10.2019

Suomalainen lastenruokabrändi Piltti tuottaa lasipurkkiruokia hiilidioksidivapaasti. Purkit ovat täysin kierrätettäviä. Myös uuden välipalatuotteen metallinen purkki on täysin kierrätettävä.

Kaikki Piltin lasipurkissa olevat tuotteet kehitetään ja valmistetaan Turussa Piltin lastenruokatehtaalla. Tehtaan tuotanto on täysin hiilidioksidivapaata, eikä tehtaalta toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle. Tuotantoon tarvittava höyryvoima hankitaan läheiseltä Turku Energian biopolttolaitokselta.

Piltti-purkin voi kierrättää sataprosenttisesti käytön jälkeen. Lasipurkki kierrätetään lasinkeräykseen ja kansi metallinkeräykseen. Lasi on ikuista, ja sitä pystytään käyttämään yhä uudelleen.

Piltti lanseeraa tänä syksynä uudenlaisen välipalavaihtoehdon, joka sopii muun muassa sormiruokailun ystäville ja on kätevä ottaa mukaan matkalle. Piltti Puffit ovat tähden ja lastun muotoisia välipalanaksuja, jotka on valmistettu lastenruokalaatuisista raaka-aineista uunissa paistamalla, ilman lisättyä suolaa tai sokeria.

Puffit on pakattu uudelleensuljettavaan pakkaukseen, joka pitää naksut kokonaisina sekä tuoreina. Pakkauksesta on myös helppo poimia naksuja pienillä sormilla. Pakkaus on kätevä ottaa matkalle mukaan ja se on 100 prosenttisesti kierrätettävä. Purkin voi kierrättää metallijätteen mukana ja kannen palauttaa muovinkeräyspisteeseen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä