...
...

Pellavarouheet pystypussiin

12.01.2022

Kymppi Maukkaat Oy pakkaa suomalaisen pellavarouheen sopivan kokoiseen ja käytännölliseen pakkaukseen. Uudelleensuljettava pystypussi helpottaa käyttöä ja kartonkilaminaatti säilyttää rouhitun pellavan hyvin.
Kymppi Pellavarouheen pakkauksen muovin osuus on minimoitu ja käytetyillä muoveilla on erittäin hyvät suojaominaisuudet. Säilyvyysaikaa voidaan pidentää ja näin pakkauksella on positiivinen vaikutus ruokahävikkiin. Tuotetta ei tarvitse siirtää erilliseen säilytysastiaan ja tyhjä pussi lajitellaan kartonkikeräykseen. Paperin osuus pakkauksessa 55 painoprosenttia.

Pellavarouhe on kylmäpuristetun pellavaöljyn sivutuote. Pellavarouheeseen jää vielä puristuksen jälkeenkin noin viidennes terveellistä pellavaöljyä eli pellavarouhe sisältää pellavaöljyn tavoin välttämättömiä rasvahappoja, linoli (omega-6) – ja alfalinoleeni (omega-3) rasvahappoja, joita ihmisen elimistö ei itse valmista. Pellavarouhe sisältää runsaasti ravintokuitua, josta noin kaksi kolmasosaa on liukenematonta ja yksi kolmasosa liukoista kuitua.

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä