...
...

Pasi Piiparinen. Kuva: Linkedin.

Pasi Piiparinen johtajaksi Pankaboardiin

24.05.2019

Pasi Piiparinen on nimitetty Pankaboardin liiketoimintajohtajaksi (COO) 19.6. lukien. Hän vastaa yrityksen päivittäisistä toiminnoista ja raportoi hallituksen puheenjohtaja sekä toimitusjohtaja Lauri Junnilalle.

Piiparisella on laaja kokemus vaativista johtotehtävistä kansainvälisissä metsäteollisuusyhtiöissä. Hän on työskennellyt Metsä Boardissa ja Stora Ensossa. Viimeksi Piiparinen on työskennellyt Metsä Boardissa.

”Olen innostunut saadessamme Pasin joukkoomme, kun kiihdytämme kasvuamme. Meillä on vankka näyttö innovatiivisuudesta erikoistuneena kartonkien tuottajana. Tavoitteemme on kasvaa sekä orgaanisesti että suunnattujen yritysjärjestelyjen avulla tulevaisuudessa”, sanoo Lauri Junnila.

Pankaboard kertoo tarjoavansa laadukkaita kartonkiratkaisuja pakkauksiin, erilaisiin graafisiin ja teollisiin käyttötarkoituksiin sekä tarjoilutuotteisiin. Yritys on maailmanlaajuisesti johtava paksujen taivekartonkien ja päällystämättömien erikoiskartonkien valmistaja. Yrityksellä on oma maailmanlaajuinen myyntitoimistojen ja -edustajien verkosto, ja yli 500 asiakasta 65 maassa. Liikevaihto oli vuonna 2017 noin 67 miljoonaa euroa ja henkilökunnan määrä noin 160 henkilöä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä