...
...

CP950-pienpakkaustulostin käyttää Memjet-tulostustekniikkaa. Kuva: Kari Nevalainen.

Pakkaustulostimella pieniä pakkauksia inhouse

31.10.2019

Kari Nevalainen Oy esittelee Empack-messuilla todellisen uutuustuotteen, pienpakkaustulostimen. Afinia CP950 -tulostimella voidaan tulostaa jopa 10 millimetriä paksua kartonkia tai kuplamuovipakettia sekä erilaisia kirjekuoria ja arkkitarroja.

Pienet pakkausmäärät ovat pakkausalan kasvava suuntaus. CP950 on tiedotteen mukaan monipuolinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto itse tekemiseen. CP950 mahdollistaa talon sisällä pienet määrät ja joustavan tuotannon. Pakkauksia on nyt mahdollisuus tulostaa vain tarvittava määrä nopeasti ja helposti.

Koska CP950 käyttää Memjet-tulostuspäätekniikkaa, se pystyy tulostamaan erittäin laadukasta jälkeä (jopa 1600 x 1600 dpi). Memjet-teknologia mahdollistaa myös erittäin nopean tulostuksen (max 18 m/min.).

Kari Nevalainen Oy on 30 vuotta toiminut ja tuotemerkintään erikoistunut järvenpääläinen yritys. Sen päätuoteryhmiä ovat käsimerkintä, rullaetiketit, etikettitulostimet ja -leikkurit sekä erilaiset etikettien käsittelyyn liittyvät laitteet kuten aplikaattorit.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä