...
...

Kuva: Orkla

Pakkauskoko herkkuhetken mukaan

28.04.2021

Taffelilla on tehty pitkäjänteisesti työtä sen eteen, että kuluttajille olisi tarjolla myös pienempiä pakkauskokoja maltillisempaan herkutteluun. Esimerkiksi kevään uutuustuote, LinsSipsit, lanseerattiin suoraan pienempään pussikokoon, ja nyt myös suosituimmat sipsimaut löytyvät uudesta Taffel Original Bag -pakkauksesta.

– Haluamme tarjota kuluttajille vaihtoehtoja pussikokoihin ja erilaisiin herkutteluhetkiin sopivia tuotteita. Erityisesti pienempiä pusseja on toivottu lisää valikoimiin suosituimpiin makuihin ja uutuuksiin. Uuteen Taffel Original Bag -sarjaan kuuluu kuusi Taffelin suosikkimakua, ja myös Furious-uutuutta löytyy pienemmässä pakkauskoossa, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffel on valmistanut suomalaisten rakastamia perunalastuja Ahvenanmaalla jo vuodesta 1969. Kotimainen työ näkyy jatkossa myös pakkauksissa, kun perunalastupusseihin lisätään Avainlippu-merkki. Sipsiteollisuus työllistää Suomessa oman tuotannon lisäksi myös paikallisia perunanviljelijöitä, sillä valtaosa ahvenanmaalaisesta perunasta käytetään Taffel-perunalastuihin.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä