...
...

Stora Enson Wool Locker -pakkaus sisältää tarvittavat neulontatarvikkeet. Kuva: German Packaging Institute.

Pakkaus on osa tuotetta neulonnassa

29.08.2019

Stora Enso on kehittänyt innovatiivisen pakkauksen neuletuotteille. Pakkaus on siinä kiinteä osa tuotetta ohjeineen. Neulepakkaus palkittiin Saksan pakkauskilpailussa tuotteiden esillepano -sarjassa.

Stora Enson Wool Locker -pakkaus kuvastaa kilpailun tuomariston mukaan käsityön tekemistä ja luonnonmukaisten, kestävien materiaalien käyttöä. Aaltopahvipakkauksen älykäs suljenta on tehnyt muiden materiaalien käytön tarpeettomaksi. Pakkauksen design järjestää hienosti eri osat ja ohjaa neulojaa luovassa prosessissa. Pakkaus sisältää myös muut tarvittavat neulontatarvikkeet.

”Palkinto on meille suuri kunnia, sillä kilpailu on kovaa. Se kannustaa suunnittelijoitamme luomaan uusia lisäarvoa tuovia ja uusiutuvia pakkausratkaisuja verkkokaupan kasvavalle asiakaskunnalle. Se on myös hyvä esimerkki siitä, miten pakkauksen avulla voidaan kertoa sen sisällöstä ja miten pakkaus voi myös olla osa tuotetta”, sanoo Stora Enso Packaging Solutions -yksikön markkinointi- ja innovaatiojohtaja Björn Thunström.

Wool locker on neulelangoille ja -tarvikkeille suunniteltu pakkaus. Pakkauksessa on puikkomittari ja mittanauha, ja siinä sekä langat että puikot pysyvät järjestyksessä. Jälkeenpäin pakkausta voi käyttää neuletarvikkeiden säilyttämiseen. Pakkaus on valmistettu uusiutuvasta aaltopahvista, ja se soveltuu erinomaisesti verkkokaupan tarkoituksiin.

German Packing Award 2019 -kilpailussa palkittiin 34 innovaatiota. Osanottajia oli 14 maasta. Kilpailun järjestää German Packaging Institute.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä