...
...

Päivi Suutari.

Päivi Suutari MM Kotkamillsin toimitusjohtajaksi

09.09.2021

MM (Mayr-Melnhof) -konserni on nimittänyt MM Kotkamillsin uudeksi toimitusjohtajaksi Päivi Suutarin (58, DI). Hän aloittaa tehtävässään 1.10.2021.

Päivi Suutarilla on yli 30 vuoden kokemus kartonki- ja pakkaustoimialoilta (Stora Enso, Huhtamaki) ja laaja kansainvälinen kokemus yritysten ja ihmisten johtamisesta Euroopassa ja Aasiassa. Kotkamillsin kehitysjohtajaksi hän tuli vuonna 2019, ja hänellä on ollut keskeinen rooli yrityksen kehitys- ja innovaatiotoiminnan kehittämisessä.

– Päivi Suutari on kokenut johtaja, jolla on kokemusta integraatiotilanteista kansainvälisissä tehtävissä. Hänen tehtävänsä on nyt yhdessä MM-konsernin kanssa luoda strategia, jolla konserni voi ottaa johtavan aseman ensikuitukartonkimarkkinoilla sekä mahdollistaa laminaattipaperin ja sahatavaran valmistuksen menestyksekkään jatkamisen, sanoo MM-konsernin toimitusjohtaja Peter Oswald yrityksen tiedotteessa.

– Sekä MM-konsernin muissa yksiköissä että MM Kotkamillsissä on erinomaista osaamista ja hyvässä kunnossa olevat tuotantolaitokset. Konsernin tuotevalikoiman ja henkilökunnan osaamisen yhdistäminen luo hyvän pohjan käynnissä olevien investointien ja innovaatioiden toteuttamiselle sekä strategian suuntaamiselle, samalla varmistaen, että yrityksen taloudellinen asema säilyy vahvana, Päivi Suutari kommentoi.

MM Kotkamillsin kartonkiliiketoiminnan visionääri, toimitusjohtaja Markku Hämäläinen jättää yrityksen hyvillä mielin.

– Pitkien ponnistelujen jälkeen löysimme MM-konsernin ja totesimme, että siinä on paras mahdollinen isäntä tälle uudelle Kotkamillsille. He ovat tuoneet yritykseen lisää vahvuutta ja kehitysmahdollisuuksia. Paras asia Kotkamillsissä ja syy, miksi olemme päässeet tavoitteisiimme näin hyvin, on henkilöstömme. Kotkamillsissä on mahtava tiimi, parhaat mahdolliset paperin ja kartongin tekijät ja sahaihmiset. Haluankin kiittää koko henkilöstöä tästä hienosta kuusi vuotta kestäneestä matkasta ja toivottaa kaikille hyvää jatkoa. Päivin johdolla MM-konsernin kanssa varmistetaan tämän menestystarinan jatkuminen myös tulevaisuudessa, sanoo Markku Hämäläinen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä