...
...

Pahvi korvaa muovia pellettien myynnissä

07.04.2020

Stora Enso tuo markkinoille uudet kätevät ja uusiutuvat kotitalouksille suunnatut pellettilaatikot. Laatikoiden tuotekehityksessä on huomioitu muotoilu ja käytettävyys. Uusi pakkaus on sisällä olevan tuotteen tapaan vastuullinen ja korvaa muovipakkauksia.

Uusi premium-laatikkomalli tarjoaa tiedotteen mukaan selkeitä käytettävyysetuja kotitalouksille pellettien kuljetuksessa ja varastoinnissa. Pahvi on myös täysin kierrätettävä pakkausmateriaali, toisin kuin markkinoiden standardiratkaisuna käytetty muovisäkki. Uusi pakkaus otetaan ensimmäiseksi käyttöön Italiassa, josta löytyvät Euroopan suurimmat lämmityspellettimarkkinat.

”Markkinatutkimus auttoi meitä tunnistamaan pellettiuunien käyttäjien suurimmat ongelmat. Saamiamme näkemyksiä hyödyntämällä pystyimme kehittämään täysin uuden ja kätevän tuotteen, joka vastaa kotitalouksien käytännön tarpeisiin. Uudet pellettilaatikot ovat nyt pienempiä, 12 kg:n kokoisia. Ne ovat helpompia kantaa kaupasta kotiin, kaataa uuniin ja varastoida kotona,” kertoo Marion LeRoy-Loikala, Stora Enson pellettien tuotepäällikkö.

Uusi pakkaus on suunniteltu Stora Enson Design studiossa. Laatikon raikkaan ja ensiluokkaisen ilmeen graafisen suunnitteli suomalainen brändi- ja designtoimisto Aune Creative. Pakkaukset valmistetaan Stora Enson pakkaustehtaalla Lahdessa.

Seuraavan parin vuoden aikana Stora Enso kerää asiakaspalautetta, jonka jälkeen tuote tulee asteittain saataville myös muilla eurooppalaisilla markkinoilla.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä