...
...

PackSummit tulee taas – Lahdessa nähdään!

06.10.2021

Puolitoista vuotta kestäneen koronapoikkeustilan jälkeen meillä on ilo ilmoittaa, että pakkausalan osaajien kokoontumisajot eli PackSummit järjestetään tänä syksynä livetapahtumana! Summit pidetään 11.11.2021 jo tutuksi tulleessa Lahden Sibeliustalossa, ja luvassa on jälleen pakkausalan vuoden tärkein tapahtuma. Päivän aikana on ainutlaatuinen mahdollisuus tavata alan ihmisiä pitkästä aikaa, kuunnella asiantuntijapuheenvuoroja ja tutustua yritysten tarjontaan ständeillä ja luennoilla. Tilaisuuden juontaa ja moderoi toimittaja Riku Rantala. 

Tämänkertainen PackSummit-teema on tulevaisuus. Mitä pakkausalalla on odotettavissa pandemian jälkimainingeissa ja muutenkin? Summitin puheenvuoroissa ovat esillä alan näkymät sekä paras suomalainen pakkausosaaminen. Lisäksi alan yritykset esittelevät toimintaansa ja innovaatioita messuosastoillaan. Mihin suuntaan olemme matkalla regulaation kiristyessä ja yritysten asettaessa omat tavoitteensa vielä regulaatiotakin tiukemmiksi? Millaisia innovaatioita on luvassa?

Varaa oma paikkasi Summitista ja muistuta myös kollegoita. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.pakkaus.com/packsummit-2021/

Lahdessa nähdään!

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä