...
...

Erilainen päivä Suomen Pakkausyhdistyksellä: tänään järjestettävä PackSummit lähetetään on-linena klo 11 alkaen.

PackSummit-päivä!

28.10.2020

Normipäivä toimistolla? Tänä vuonna ne ovat olleet monella aika harvassa, ja tänään Suomen Pakkausyhdistyksen väki työskentelee entistäkin vieraammissa ympyröissä. Työpäivä kuluu Apogee Oy:n studiolla Helsingissä, ja ohjelmassa on kello 11.00 alkava PackSummit 2020 -tapahtuma, joka on tällä kertaa siirtynyt verkkoon. Tapahtumajärjestelyissä SPY:n apuna toimii Prospectum Oy.

Päivän puhujina nähdään Package Research and Testing Oy:n toimitusjohtaja Virpi Korhonen, Huhtamäki Oyj:n yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Richard Ali, Raisio Oyj:n hankintapäällikkö Nina Stenström-Iivarinen sekä Stockmann Oyj:n toimitusjohtaja Jari Latvanen. Ääneen pääsevät yrityspuheenvuoroissa myös Metsä Board, Walki, Suomen Pakkauskierrätys RINKI ja Pyroll. Iltapäivän keynote-puhujana sekä tapahtuman moderaattorina toimii markkinointitoimisto ToinenPHD:n luova johtaja Jani Halme. Iltapäivällä tarjolla on myös juhlahumua ja virtuaalikonfettia, sillä tapahtuman päättää ScanStar 2020 -kilpailun palkintojenjako!

Käsillä on siis tavallista tapahtumarikkaampi keskiviikko. Palkintojenjakoseremoniaa pääset seuraamaan kello 15.00 alkaen täällä. Taltiointi palkintojenjaosta on katsottavissa jälkikäteen myös Suomen Pakkausyhdistyksen Youtube-kanavalla.

… ja somessa kannattaa tietysti seurailla aihetunnisteita #packsummit2020 & #scanstar2020

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä