...
...

Pa-Hu nimitti myyntijohtajan talon sisältä

14.12.2022

Yrityksen uudeksi myyntijohtajaksi on nimitetty Hans Suominen 1.1.2023 alkaen.

Kotimainen aaltopahvi- ja pakkausvalmistaja Pa-Hu Oy on nimennyt uudeksi myyntijohtajakseen 1.1.2023 alkaen Hans Suomisen. Suominen siirtyy tehtävään talon sisältä myyntipäällikön paikalta, jossa hän on toiminut vuodesta 2017 alkaen.

– Minulle on suuri kunnia aloittaa Pa-Hu:n myyntijohtajana ja olla osa yrityksen yli 80-vuotista historiaa yhdessä muun henkilöstön kanssa. Tavoitteemme ovat kunnianhimoiset ja haluan omalta osaltani auttaa koko organisaatiota saavuttamaan asettetut tavoitteet, Suominen sanoo.

Suominen on toiminut Pa-Hu:ssa myyntipäällikkönä vastaten asiakkuuksista mm. raskaan teollisuuden puolella sekä Kraft Armor -tuoteperheen luomisesta ja kehittämisestä. Koulutukseltaan hän on liiketalouden tradenomi Turun ammattikorkeakoulusta. Hans Suominen saa johdettavakseen vajaan kymmenen hengen myyntitiimin, johon parhaillaan rekrytoidaan uusia jäseniä. – Myyntijohtajan löytyminen talon sisältä on meille suuri ylpeyden aihe ja on hienoa, että Hans pääsee ottamaan askeleen urallaan, toimitusjohtaja Sara Raikamo kertoo.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä