...
...

Pa-Hu Oy:lle Avainlipputunnus

17.08.2022

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pa-Hu Oy:n kuitupohjaisille pahvilaatikoille ja pakkausmateriaaleille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa valmistetuista tuotteesta. Pa-Hu Oy on vuonna 1940 perustettu perheyritys, joka valmistaa kuitupohjaisia pakkausmateriaaleja omalla aaltopahvitehtaallaan Veikkolassa Kirkkonummella.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.

– Olemme ylpeitä tästä yhteiskunnallisesta tunnustuksesta, jolla voimme osoittaa myös ulospäin sen mitä olemme jo itse tienneet ja toteuttaneet vuosikymmenet. Olemme ylpeitä kotimaisesta tuotannosta ja tehtaamme työllistävästä vaikutuksesta etenkin paikallisesti. Suomalainen työ, raaka-aine ja tietenkin niistä valmistuva tuote on toimintamme kulmakivi ja kelpaahan näitä myydä, toteaa Pa-Hu Oy:n myyntijohtaja Janne Teliranta.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa, noin 75 %, on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä