...
...

Kuva: Oda

Oda rantautuu Suomeen

06.08.2021

Suomeen saadaan neljäs päivittäistavarakaupan toimija, kun ruuan kuluttajaverkkokauppaan keskittynyt Oda avaa verkkokauppansa vuodenvaihteessa 2022. Oda toimittaa aluksi tilaukset kotiinkuljetuksella Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta tarkoitus on nopeasti kysynnän kasvaessa laajentaa palvelua uusille alueille.

Vuonna 2013 perustettu Oda on onnistunut tekemään ruoan verkkokaupastaan maailman tehokkaimman. Ruoan verkkokaupassa tehokkuuden mittarina käytetty UPH (Units per Hour) on Odalla 212, kun alaa aiemmin johtaneella brittikilpailijalla luku on 169. Oda perustaa toimintamallinsa pohjoismaiselle työkulttuurille ja vastuullisuudelle sekä tehokkaaseen automaatioon ja datan hyödyntämiseen.

Suomi on Odan ensimmäinen avaus Norjan ulkopuolella, mutta yritys suunnittelee laajentavansa toimintaansa myös Saksaan vuonna 2022. Meillä Oda toimii Vantaalle parhaillaan rakennettavasta keräilykeskuksestaan käsin.

Edellisen kerran Suomeen tuli merkittävä uusi ruokakauppaketju yli 20 vuotta sitten. Oda aikoo olla neljäs merkittävä ruokakauppa Suomessa ja tuoda suomalaisille lisää valinnanvaraa.

Artikkeli on julkaistu Pakkaus-lehden numerossa 4/2021, koko jutun voit lukea täältä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä