...
...

Nyhtökaura Nude -tuotteista lahjoitetaan vuoden 2020 alussa 20 senttiä pakkaukselta Unicefin työhön. Kuva: Gold&Green Foods.

Nyhtökauran myynnillä tuetaan Unicefiä

13.12.2019

Gold&Green Foods Oy ja Suomen UNICEF ovat tehneet kolmivuotisen kumppanuussopimuksen vuosille 2020-2022. Yhteistyö tulee näkymään muun muassa Nyhtökaura-tuotteissa. Gold&Green Foods on sitoutunut tukemaan Unicefin toimintaa kolmen vuoden ajan lahjoituksin.

Yhteistyön ensimmäinen askel otetaan tammikuussa, kun vuoden 2020 ensimmäisten kuukausien aikana myydyistä Nyhtökaura Nude -tuotteista lahjoitetaan 20 senttiä pakkaukselta Unicefin työhön heikoimmassa asemassa olevien lasten hyväksi.

Gold&Green Foods haluaa yhteistyön avulla lisätä tietoutta myös ravitsemuksen merkityksestä lapsen ja nuoren kehitykseen sekä valistaa ruokaa koskevien valintojemme vaikutuksista ympäristöön. Teemat linkittyvät vahvasti yrityksen arvoihin ja toimintaan kasviproteiinien valmistuksessa.

”Haluamme muuttaa maailmaa ateria kerrallaan, ja meille on tärkeää rakentaa parempaa tulevaisuutta. Halusimme ryhtyä yhteistyöhön Unicefin kanssa, jotta voimme olla varmoja siitä, että autamme lapsia juuri siellä, missä apua tarvitaan kipeimmin. Tulevaisuus on lasten ja nuorten – lähellä ja kaukana, joten sillä on väliä, millaisen maailman heille jätämme”, perustelee Gold&Green Foodsin toimitusjohtaja Maija Itkonen yhteistyötä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä