...
...

Nordic Labelin Xeikon 3030Plus -digipainokone painaa nyt etikettejä 20 metriä minuutissa. Kuva: Xeikon.

Nordic Label tehostaa digitaalista tuotantoaan

03.10.2019

Helsingissä toimiva Nordic Label on hankkinut nopeuspäivityksen Xeikon 3030Plus digipainokoneeseensa. Nopeutta tarvitaan lisää, sillä digitaalisesti painettujen töiden kysyntä on lisääntynyt merkittävästi.

Nordic Label on Suomen suurin etiketti- ja tarrapaino. Yritys painaa etikettejä flekso-, offset- sekä digipainomenetelmillä. Yrityksen käytössä oleva Xeikon 3030Plus -digipainokone on päivitetty syksyllä 50 % tuottavuuden lisäyksellä, koska digitaalisesti painettujen töiden kysyntä on merkittävästi lisääntynyt.

Koneen nopeus on nyt 20 m/min painettaessa viidellä värillä. Xeikonin painokoneessa käytettävät QA-ICE värit täyttävät korkeimmatkin vaatimukset mm. ruokaturvallisuuden ja kierrätettävyyden osalta vastaten näin Nordic Labelin asiakkailleen tarjoamiin arvoihin. Värien alhainen kiinnityslämpötila mahdollistaa mm. PP, PET sekä thermal -materiaalien käytön.

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Xeikon painokoneeseemme ja nyt tehdyllä päivityksellä pystymme entisestään tehostamaan koneen käyttöä. Päivityksen myötä voimme tarjota asiakkaalle töitä, joissa toimitusaika on kriittinen, ja tuoda digitaalisen painon erityisedut kuten vaihtuvan sisällön tehokkaasti laajemmalle osalle asiakkaistamme”, summaa kokemuksia tuotantojohtaja Marko Rintanen Nordic Labelista.

Nordic Label Oy:n liikevaihto oli 19 Meur vuonna 2018 ja henkilökunnan määrä 106.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä