...
...

Kuva: Metsä Board

Nimityksiä Metsä Boardin johtoryhmään

01.10.2021
Markku Leskelä

Markku Leskelä on nimitetty Metsä Boardin kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi vastuualueenaan tutkimus, tuotekehitys, kestävä kehitys sekä liiketoiminnan kehitys. Hän on työskennellyt Metsä Boardissa tutkimus- ja tuotekehitysjohtajana vuodesta 2016.

Yhtiön johtoryhmän jäsen Ari Kiviranta on nimitetty teknologiajohtajaksi vastuualueeseen yhtiön teollisen rakenteen kehittäminen, erityisesti Husumin tehtaalla Ruotsissa sekä strategiset investointihankkeet ja teknologia. Hänen aiempi tehtävänsä oli liiketoiminnan kehitysjohtaja.

– Metsä Boardissa on meneillään merkittäviä strategisia investointihankkeita. Niiden lisäksi tarkastelemme myös Husumin tehtaan jatkokehittämistä sekä koko yhtiön teollista rakennetta tulevaisuudessa. Nimitysten myötä vahvistamme investointihankkeiden resurssointia sekä lisäämme panostustamme innovaatiotoimintaan ja kestävään kehitykseen, sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

Metsä Boardin johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Mika Joukio, teknologiajohtaja Ari Kiviranta, kehitysjohtaja Markku Leskelä, myynti- ja toimitusketjujohtaja Jussi Noponen, tuotantojohtaja Harri Pihlajaniemi, talousjohtaja Henri Sederholm sekä henkilöstöjohtaja Camilla Wikström.

Muutokset astuvat voimaan 1.10.2021.

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä