...
...

Kuva: Nestlé Nespresso

Nespresson kahvit hiilineutraaleja vuoteen 2022 mennessä

18.09.2020

Nespresso on sitoutunut siihen, että jokainen kupillinen Nespresso-kahvia on hiilineutraali vuoteen 2022 mennessä. Uuden tavoitteen taustalla on vuosikymmenen työ, jonka aikana yhtiö on leikannut hiilidioksidipäästöjään ja kompensoinut loput peltometsätalouden kautta.

Välittömiä toimia hiilidioksidipäästöjen pienentämiseksi ovat esimerkiksi uusiutuvan energian käyttö liiketoiminnassa sekä kierrätysmateriaalien käyttö tuotteissa ja pakkauksissa. Tavoitteena on siirtyä kokonaan uusiutuvaan energiaan kaikissa Nespresso Boutique ‑myymälöissä sekä lisätä biokaasun käyttöä valmistusprosessissa. Lisäksi yhtiö lisää kierrätysmuovin osuutta kahvikoneissa sekä kierrätetyn ja vähähiilisen primaarialumiinin osuutta kahvikapseleissa.

– Ilmastonmuutos on totta, ja tulevaisuutemme riippuu siitä, kuinka tehokkaasti ja nopeasti toteutamme kestävän kehityksen sitoumuksemme käytännössä. Siksi kirimme aikataulua ja aiomme tarjota kuluttajille mahdollisuuden juoda hiilineutraalia kahvia viimeistään vuonna 2022. Haluamme tarjota laadukkaista pavuista jauhettua kahvia, joka on kestävästi tuotettu. Uskon, että sekä meidän yrityksemme että koko kahviala voi vaikuttaa maailmaan positiivisesti hillitsemällä ilmastonmuutosta, kertoo Nespresson toimitusjohtaja Guillaume Le Cunff.

Nespresso tekee koko kahvin tuotantoketjusta hiilineutraalin vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, istuttamalla puita kahvia tuottaville kahvitiloille ja niiden läheisyyteen sekä investoimalla laadukkaisiin päästökompensointihankkeisiin. Lisäksi yhtiö investoi metsien suojelemiseen ja toteuttaa uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä ratkaisuja viljelijäyhteisöissä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä