...
...

Kuva: Grano

Myös Grano ryhtyi suojavarustetoimittajaksi

19.05.2020

Pakkaus-, paino- ja esillepanoratkaisuja tarjoava Grano kantaa kortensa kekoon suojavarusteiden tuotannossa. Suomalainen markkinointiviestinnän tuotantoyhtiö on kehittänyt ja patentoinut ensimmäisen kotimaisen tuotantomallin terveydenhuollossa käytettäville hihallisille suojaesiliinoille ja käynnistänyt ensimmäiset toimitukset suomalaisille asiakkailleen.

Suojaesiliinan designista ja tuotannosta on kehitetty lisenssikokonaisuus, jolla markkinointiviestinnän tuotantoyhtiöt tai painotalot voivat aloittaa terveydenhuollolle elintärkeän tuotannon missä päin maailmaa tahansa. Tuotantomalli on kehitetty vuorovaikutuksessa työ- ja elinkeinoministeriön kotimaisen valmistuksen edistämisen hankkeen ja Teknologian tutkimuskeskus VTT:n kanssa. Seuraavaksi lisenssin myyminen on tarkoitus aloittaa suomalaisille ja pohjoismaalaisille tuotantoyhtiöille ja painotaloille.

Toimipaikoillaan Helsingissä, Vantaalla, Kuopiossa ja Jyväskylässä Grano pystyy tuottamaan yhteensä 100 000 esiliinaa viikossa. Esiliinat valmistetaan Walki Groupin toimittamasta ja SGS Fimkon testaamasta pinnoitetusta kuitukankaasta. Terveydenhuoltohenkilöstölle suunnattujen suojavarusteiden tuotanto jatkaa Granon koronavirustorjuntatyötä, sillä yhtiö aloitti jo aiemmin tänä keväänä kassoille ja myyntitiskeille tarkoitettujen suojapleksien sekä myymälätiloihin sijoitettavien turvaväliteippausten toimitukset.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä