...
...

Kuva: Paptic

Muumimukit uudelleenkäytettävään pussiin

13.05.2020

Vuoden 2019 lopussa Moomin Characters teki merkittävän sijoituksen Papticiin, ja nyt Moomin Shopeissa ollaan ottamassa käyttöön Paptic Tringa -materiaalista valmistetut uudelleenkäytettävät pussit, jollaisen asiakas saa mukaansa ostaessaan muumimukin. Puusellusta valmistettu pakkaus on osa Itämeren suojeluun tähtäävää #MEIDÄNMERI-kampanjaa.

Moomin Charactersin toimitusjohtaja Roleff Kråkström toteaa, että Paptic edustaa uuden sukupolven ympäristöystävällisillä pakkausmateriaaleillaan juuri sitä suuntaa, johon yhtiö haluaa Muumi-tavaramerkin lisensointia viedä.

– Meille Paptic on kiinnostava yhteistyökumppani myös siksi, että lisenssinhaltijamme ympäri maailman etsivät juuri tällaisia laadukkaita pakkausvaihtoehtoja, ja nyt meillä on osoittaa heille erinomainen suomalainen vaihtoehto, Kråkström lisää.

Yhteistyö Moomin Charactersin kanssa tukee Papticin kansainvälistymisstrategiaa.

– Olemme todella iloisia yhteistyöstä Moomin Charactersin kanssa. Nopeasti kansainvälistyvälle start-upille Muumit tuo positiivista näkyvyyttä kansainvälisellä markkinalla, sanoo Esa Torniainen, yksi Papticin perustajista.

Paptic herättää kiinnostusta niin kansainvälisesti kuin suomalaisyrityksissäkin. Yhtiön materiaalit soveltuvat moneen eri käyttöön, ja niitä on toimitettu 28 eri maahan. Aiemmin tänä keväänä esimerkiksi Stockmann ilmoitti ottavansa käyttöön Paptic Tringa -materiaalista valmistetut kuoret ja kassit.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä