...
...

Muumiaiheinen golf-lahjapakkaus

23.04.2020

Metsä Boardin pakkaussuunnittelutiimi on yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa kehittänyt lahjapakkauksen Muumi-aiheisille golftarvikkeille.

”Halusimme pakkauksesta näyttävän mutta samalla mahdollisimman vastuullisen. Meille on tärkeää, että otamme ympäristön huomioon niin itse tuotteessa kuin myös pakkauksessa”, sanoo Golf Coat Oy:n toimitusjohtaja Aki Kuivaniemi.

”Tavoitteenamme oli luoda kestävä pakkaus, joka suojaa hyvin sisältöä ja samalla esittelee tuotteet mahdollisimman hyvin. Halusimme myös luoda kuluttajalle mieleenpainuvan avaamiskokemuksen”, kertoo Metsä Boardin EMEAn ja APACin pakkauspalveluiden johtaja Ilkka Harju.

Pakkaus on tehty MetsäBoard Natural WKL Bright valkoisesta kraftlainerista valmistetusta mikroaallosta, joka on kevyttä, lujaa ja täysin kierrätettävää. Pakkauksen kannessa on kultafolioinnilla painettu ’Moomin’-teksti, ja MetsäBoard Natural FBB taivekartongista tehtyyn vyötteeseen on painettu Muumien hahmoja. Pakkauksen valmisti suomalainen Cadpack Oy, joka oli myös mukana pakkauksen suunnitteluprosessissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä