...
...

Kuva: Metsä Board

Kartonkinen suklaakalenteri on helppo kierrättää

01.12.2021

Ifolor on lanseerannut täysin muovittoman ja elämyksellisen suklaakalenterin, jonka voi personoida omalla kuvalla. Käytön jälkeen kalenteri on helppo kierrättää kartonkikeräyksessä. Kalenterit valmistetaan Metsä Boardin taivekartongista, joka toistaa painettavan valokuvan tarkasti. Yksilölliset kuvalliset suklaakalenterit toteutetaan ifolorin ja Pyroll Pakkauksiin kuuluvan PackageMedian yhteistyönä.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllisen elämyksen, joka yhdistää oman valokuvan ja suklaanautinnon. Valitsimme kalenteriimme luonnollisesti vastuullisen ja kierrätettävän materiaalin, jossa kuva näyttää mahdollisimman hyvältä ja suklaa maistuu siltä miltä pitääkin. Tänä vuonna uutuutena on myös Robin Packalenin kanssa yhteistyössä tehty joulukalenteri, jossa on suklaan lisäksi ainutlaatuista, virtuaalista sisältöä luukkuihin painetuissa QR-koodeissa, toteaa ifolorin toimitusjohtaja Kati Sulin.

– PackageMedian digitaalinen pakkaustehdas haluaa mahdollistaa uudenlaisia, innovatiivisia ratkaisuja, jotka ovat samalla kestävän kehityksen mukaisia. Tarjoamme esimerkiksi digitaalista varastointimallia hukan minimointiin ja pyrimme vastuullisesti lisäämään tehtäviä itse pakkaukselle – tälle loistavalle kuluttajamedialle, kertoo PackageMedian toimitusjohtaja Mauri Reinilä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä