...
...

Kantokahvat Lemtapesin valikoimaan

24.04.2020

Lemtapes Oy ja Persson Innovation AB ovat aloittaneet yhteistyön, ja Lemtapes edustaa Suomessa, Baltiassa ja IVY-maissa Perssonin Ruotsissa kehittämiä ja valmistamia paperisia ja muovisia kantokahvoja ja kahva-asetinlaitteita.

Kierrätyskelpoisen kahvan avulla tuotteita on helpompi kuljettaa myymälästä. Niiden käyttökohteita ovat erilaiset kulutustavarat: elintarvikkeet, elektroniikka ja kemialliset tuotteet, esimerkiksi esimerkiksi kissanhiekkapakkaukset, pesuainelaatikot, juomat, varaosat, lelut ja elektroniikkatuotteet.

Persson Innovation puolestaan edustaa Lemtapes -tuotteita Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Meksikossa. Kummallakin yrityksellä on oman markkina-alueensa tuntemusta sekä myyntiverkostoa. Molemmat yritykset keskittyvät tarjoamaan ratkaisuja ympäristöystävällisemmille pakkauksille.

Lemtapes kehittää ja valmistaa Suomessa vahvikenauhoja, avausnauhoja sekä suljentateippejä aaltopahvipakkauksiin. Tunnetuin tuote Suomessa lienee olutlaatikkopakkaus ja verkkokauppapakkaukset, jossa on avaus ja suljentateipit. Lemtapesin uusi innovaatio, selluloosapohjainen vahvikenauha PureTape on voittanut Fefco Sustainability Awardin lokakuussa pidetyssä seminaarissa Genevessä.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä