...
...

Muistutus: Nyt on aika ilmoittautua ScanStar-kilpailuun

18.05.2020

Nyt on aika ilmoittaa yrityksesi parhaat pakkausinnovaatiot yhteispohjoismaiseen pakkauskilpailuun! Ilmoittautumisaikaa on ensi viikon loppuun eli 27.5.2020 saakka.

ScanStar on yhteispohjoismainen pakkauskilpailu, jonka Scandinavian Packaging Associatio (SPA) on järjestänyt vuodesta 1969 lähtien.

Kuka voi osallistua?
Kilpailu on avoin kaikille pakkausratkaisuille, jotka on suunniteltu, rakennettu tai tuotettu jossakin Pohjoismaassa. Myös pohjoismaalaisen yrityksen tilaama pakkaus voi osallistua kilpailuun. Kilpailuun ilmoitetun pakkauksen on oltava markkinoilla ennen ilmoittautumista eikä pakkausratkaisu voi olla aiemmin osallistunut kilpailuun.

Kilpailutyön voi ilmoittaa pakkauksen suunnittelija, rakentaja, valmistaja tai käyttäjä muiden osapuolten suostumuksella.

Osallistujalla on mahdollisuus ilmoittaa kilpailuun niin monta pakkausratkaisua kuin haluaa, kunhan ne täyttävät kilpailun säännöt.

Mitä ScanStar tarkoittaa?
Yritys, jolle on myönnetty ScanStar saa diplomin lisäksi oikeuden käyttää ScanStar -tunnusta palkitun pakkauksen markkinoinnissa. Pakkaus, jolle on myönnetty ScanStar, saa myös osallistumisoikeuden maailmanlaajuiseen WorldStar -kilpailuun.

Ilmoittautumiset
Ilmoittautuminen viimeistään 16.6.2020.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä