...
...

Kuva: AMB

Monomateriaalikalvo elintarvikepakkauksille

20.05.2021

AMB on kehittänyt monomateriaaliratkaisun vastaamaan EU:n asettamia kierrätettävyysvaatimuksia. EU:n säädösten mukaan pakkausten on oltava täysin kierrätettäviä EU:ssa vuoteen 2030 mennessä ja näin ollen AMB on pyrkinyt kehittämään mono-PET-ratkaisuja, jotka ovat EU:n säädösten mukaisia jo nyt. 100 % TotalMono PET –kalvot optimoivat kestävän kulutuksen säilyttämällä ruoan turvallisesti koko elintarvikeketjun ajan. Tämä auttaa vähentämään ruokahävikkiä sekä vähittäiskaupoissa että kotitalouksissa. 

TotalMono PET -kalvot ovat ohuempia kuin monikerroksiset tuotteet, joten niiden valmistamiseen tarvitaan vähemmän muovia. Kalvo on erittäin kevyt, mikä puolestaan ​​vähentää energiankulutusta sen kuljetuksessa. Materiaali tarjoaa erinomaisen barrieerin ohuudestaan huolimatta sekä hyvät paino-ominaisuudet. TotalMono PET –kalvossa ei ole EVOH-muovia, joten sen kierrätys on helpompaa. 

Vähittäiskaupoille ja tuotemerkkien omistajille TotalMono PET- kalvo tarjoaa mahdollisuuden kiiltäviin ja läpinäkyviin pakkauksiin. Lisäksi hyvillä barrieeriominaisuuksilla varustetut alustat yhdessä kalvoratkaisujen kanssa takaavat pidemmän säilyvyysajan, mikä tekee tuotteista turvallisempia ja houkuttelevampia. 

  

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä