Monipakkauksella suojaa ja käytön helppoutta

Teksti:Redaktionen
JULKAISTU: 2017-03-28
PÄIVITETTY: 2023-01-18


Arvokas kodinkone pystyttiin suojaamaan DS Smithin moniosapakkauksella siten, että pakkaus on helppo koota kuljetusta varten. Pakkaus on myös helppo avata.

Technivorm valmistaa kalliimman hintaluokan Moccamaster -kahvinkeittimiä, jotka on tehty käsin. Yritys tarvitsi pakkauksen, jonka avulla se pystyisi kasvattamaan tuotantoa ja suojaamaan tuotteita tehokkaasti.

DS Smithin suunnittelema pakkausratkaisu ja siihen liittyvä pakkausprosessin kehitysprojekti ovat auttaneet Technivormia kasvattamaan Moccamaster-kahvinkeittimiensä tuotantovolyymiä jopa 25 prosentilla. Samalla tuotteiden suojaus kuljetuksen aikana parani huomattavasti, mikä on laskenut reklamaatioiden määrän alle prosentin.

DS Smithin kehittämässä ratkaisussa ulkopakkaus ja siihen sopiva sisäosa voidaan esikoota ja yhdistää toisiinsa nopeasti. Pakkaajien tarvitsee vain asettaa kahvinkeittimet litteänä toimitettaviin sisäosiin tuotteille varattuihin kohtiin, nostaa reunat pystyyn ja kiinnittää lukitusläpät. Hyvin sijoitetut lukitukset säästävät materiaalia ja pitävät tuotteet lujasti paikoillaan kuljetuksen aikana. Kun tuotteet on pakattu sisäosaan, se on helppo nostaa ulkopakkaukseen sivulla olevista aukoista, jotka toimivat kädensijoina. Pakkauksen yläosassa on kantokahva, josta kuluttajan on helppo kantaa kahvinkeitin kotiin.

Uusi pakkaus korostaa valmistajan mukaan kahvinkeittimien laatua. Tuotemerkki on hyvin näkyvissä laadukkaissa ja innovatiivisissa pakkauksissa offset-painatuksen ja lakkauksen ansiosta.
 

 

 

Jatka lukemista

Raisiolle uusi toimitusjohtaja kesäkuussa

Raisio Oyj:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Pasi Flinkmanin. Hän aloittaa Raisio Oyj:n toimitusjohtajana 15.6.2024. Flinkman siirtyy Raisioon Orkla Suomen toimitusjohtajan tehtävästä.
Finland

Pakkaus- ja printtimessuilla vilkasta

Pakkausalan ja graafisen teollisuuden ammattitapahtuma keräsi runsaasti kävijöitä Helsingin Messukeskukseen 13.-14.3.2023. PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic 2024 -tapahtuman kävijämäärä nousi edellisestä kerrasta 36 % ja oli 4 387.
stora

Ruotsi ottaa käyttöön muovipussiveron

Ruotsin valtiopäivät on hyväksynyt muovipussiveron käyttöönoton. Se tulee voimaan toukokuun alusta ja koskee sekä muovikasseja että kaupan ohuita muovipusseja. Vero ei koske kasseja, jotka on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön.
plast-skatt-utvald

UPM investoi uuden sukupolven biokemikaaleihin

UPM käynnistää merkittävän kasvuhankkeen biokemikaaleissa ja investoi biojalostamoon Leunassa, Saksassa. Biojalostamo tuottaa sataprosenttisesti puupohjaisia biokemikaaleja, jotka mahdollistavat siirtymän fossiilisten raaka-aineiden käytöstä kestävämpiin vaihtoehtoihin useissa kuluttajalähtöisissä lopputuotteissa, kuten pakkauksissa.
upm-biokemikaalit-rakeet

Uusimmat uutiset

Metsä Boardin taivekartonkikone on nyt Euroopan suurin

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Board vihki 11. huhtikuuta käyttöön uudistetun taivekartonkikoneen Ruotsin Husumissa.
Ribbon-has-been-cutx

Kp lanseerasi ensimmäisen sataprosenttisesti kierrätetyn muovisen elintarvikerasian

Klöckner Pentaplast (kp) ilmoittaa saavuttaneensa tärkeän virstanpylvään elintarvikepakkausteollisuudessa. Se esitteli ensimmäiset elintarvikerasiat, jotka on tehty pelkästään kierrätetystä PET:stä (rPET), joka on valmistettu pakkauksista.
KP-trayx

Nuoret aikuiset ovat kiinnostuneempia ympäristöystävällisistä pakkauksista

Muovipakkausjättiläisen ALPLA:n "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey” -tutkimuksen mukaan nuoremmat (18-34-vuotiaat) priorisoivat ympäristöystävällisiä pakkausratkaisuja.
alplax

Tekniikkaa ja nörtteilyä Gallin kanssa Scanpackin lavalla

Hän on nörtti. Hän on asiantuntija, jolla on valtavasti energiaa ja jolla nauru on aina lähellä.
Evelina Galli