...
...

Kuva: Mondi

Mondille kultaa EUROSAC Grand Prix:ssä

14.06.2021

Pakkausalan uusimmat innovaatiot esitellään joka vuosi EUROSAC Grand Prix –kilpailussa. Kilpailun pääkriteeri on, että säkkiratkaisujen on tuotava lisäarvoa teollisuudelle joko innovaatioiden, kestävän kehityksen, suunnittelun, korkealaatuisen painamisen tai asiakasviestien välityksellä.  

EUROSAC valitsi tänä vuonna Grand Prix –kilpailun voittajaksi Mondin EcoWicketBag-pussin. Paperipohjaisella pussilla on potentiaalia vähentää muovipakkausten aiheuttamaa jätettä maailmanlaajuisessa hygieniateollisuudessa. Näiden markkinoiden pakkaustarpeet ovat valtavat: alalla on vaippoja, saniteettituotteita sekä wc- ja keittiöpaperia – ja pelkästään maailmanlaajuisten vaippamarkkinoiden arvioidaan olevan arvoltaan noin 65,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuoteen 2027 mennessä. Suurin osa näistä tuotteista on tähän asti kääritty muoviin. 

Mondin EcoWicketBag-pussi on paperipohjainen pakkausratkaisu, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteisille muovipakkauksille korvaamalla muovin kierrätettävällä paperilla. Se on valmistettu vahvasta neitsytpaperista, ja se on ensimmäinen paperipussi, joka toimii nykyisillä laitteilla. Sitä on saatavana erikokoisina, se on riittävän vahva täyttöprosessissa, jolloin se ei mene rikki täyttäessä ja se myös suojaa tuotetta koko toimitusketjun ajan. EcoWicketBag-pussissa on laadukas painojälki ja se on helppo avata ja kierrättää. 

– Pussinvalmistusosaamisemme ja voimapaperituntemuksemme avulla pystyimme miettimään uudelleen koko pakkausprosessin ja näin luomaan EcoWicketBagin. Käyttämällä EcoSolutions-lähestymistapaa teimme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme todella kuluttajien, tuotemerkkien ja tuotteiden tarpeet. Tutkimme kaikki tuotannon, toimituksen ja hävittämisen vaiheet. EcoWicketBag on muotoilultaan kestävä, auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kestävät tavoitteensa ja voidaan hävittää helposti nykyisissä paperivirroissa, mikä tukee kiertotaloutta, kertoo Fabio Barbieri Mondin paperipussien myyntijohtaja. 

 

  

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä