...
...

Umpinaisten pakkausten ansiosta kauppa voi hyllyttää Free From -tuotteet tavallisten tuotteiden joukkoon. Kuva: Moilas.

Moilas laajentaa gluteenitonta tuotevalikoimaa

04.04.2019

Moilas-leipomo lanseeraa lisää gluteenittomia tuotteita, jotka on pakattu uusiin umpinaisiin pakkauksiin. Ne on kehitetty yhteistyössä Trust Creative Societyn kanssa.

Uusi Moilas Free From -tuoteperhe laajentaa gluteenittomien tuotteiden tarjontaa uutuuksilla, joiden kehityksessä pyritään huomioimaan useat eri ruokavaliot. Tuoteperhe on luonnostaan vehnätön ja gluteeniton. Tuotteet valmistetaan täysin gluteenittomissa Moilas-leipomoissa Pieksämäellä.

Moilas uudisti pääleipomonsa täysin gluteenittomaksi joulukuussa 2018. Kahden gluteenittoman leipomon kapasiteetti antaa mahdollisuuden monipuolistaa tuotevalikoimaa ja vastata kysynnän kasvuun niin Suomessa kuin viennissä.

Lisää Free From -uutuuksia pyritään saamaan kauppoihin jo kevään aikana. Umpinaisten pakkausten ansiosta kauppa voi hyllyttää tuotteet tavallisten tuotteiden joukkoon, ilman kontaminaatioriskiä.

Moilas Oy on aloittanut yhteistyön luovan suunnittelutoimisto Trust Creative Society Oy:n kanssa. Yhteistyökumppani valikoitui vahvan elintarvikealan osaamisen perusteella. Ensimmäinen yhteinen työ oli uuden Moilas Free From -tuoteperheen konsepti- ja pakkaussuunnittelu.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä