...
...

Miller Graphics Groupille uusi toimitusjohtaja

09.12.2022

Philippe Bataillie on nimitetty Karlstadissa toimivan graafisen konsernin, Miller Graphics Groupin uudeksi presidentiksi ja toimitusjohtajaksi 1.1.2023 alkaen.

Aiemmin hän on toiminut Miller Graphicsin toimitusjohtajana Belgiassa ja sen jälkeen Miller Graphics Groupin strategisena kehityspäällikkönä. Miller Graphicsin entinen toimitusjohtajaFredrik Turzik siirtyy O.F Ahlmark & Co Eftr. A.B:n toimitusjohtajaksi ja Miller Graphics Groupin hallituksen puheenjohtajaksi.

Miller Graphics on yksi Euroopan suurimmista fleksopainolevyjen toimittajajista Euroopassa ja Afrikassa. Yli kymmenessä tuotantolaitoksessa työskentelee 420 alan ammattilaista. Miller Graphicsin omistaa emoyhtiö O.F Ahlmark & Co Eftr. A.B, perheyritys, joka on perustettu vuonna 1847 Karlstadissa.

Miller Graphicsin vuonna 1995 perustettu Suomen yksikkö sijaitsee Pietarsaaressa. Oy Miller Graphics Pietarsaari Ab on osa pohjoismaista liiketoiminta-aluetta, johon kuuluu myös Ruotsissa sijaitseva Miller Graphics Scandinavia Ab Sunnessa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä