...
...

Mikä on Packnews.fi

Packnews on kaikki Pohjoismaat kattava, alueen johtava verkkouutissivusto pakkausalan ammattilaisille ja pakkauksista kiinnostuneille henkilöille. Suomessa sivuston nimi on Packnews.fi. Julkaisemme päivittäin sekä kansallisia että kansainvälisiä uutisia pakkaussektorista kaikilla pohjoismaisilla Packnews-sivuilla (fi/se/dk/no).

Packnews-verkkosivusto syntyi Ruotsissa jo vuonna 2005, ensin nimellä Packnyheter. Nord Emballage -lehteä kustantava Trade Promotion Förlag Ab osti Packnews-nimen norjalaiselta kustantajalta vuonna 2015 ja samalla uutissivuston nimi muuttui Packnews-brändin alle. Maaliskuussa 2016 Packnews-verkkosivut laajenivat kattamaan myös Suomen ja Tanskan pakkausmarkkinat. Suomessa Packnews.fi on toteutettu yhteistyössä Suomen Pakkausyhdistys ry:n ja Pakkaus-lehden kanssa.

Packnewsin tavoitteena on tuottaa kasvavalle pakkausalalle ja sen asiakkaille ajankohtaista ja inspiroivaa uutissisältöä päivittäin ja viikottain uutiskirjeen avulla.

Packnewsin päätoimittaja koko Pohjoismaissa on Bo Wallteg, jolla on toimittajakokemusta pakkausalalta jo 1990-luvulta lähtien. Suomen Packnews-sivustoa toimittavat Pakkaus-lehden toimituksessa Johanna Nikunen ja Aino Laine ja myös myynti hoidetaan Suomesta käsin. Muiden Pohjoismaiden kanssa tehdään kuitenkin tiivistä yhteistyötä sekä sisällön että myynnin osalta.

Otamme vastaan mielellämme yritysten tiedotteita uutistuotannon pohjaksi. Suomessa tiedotteita voi lähettää osoitteella .

Jos haluat markkinoida tuotteitasi, ilmoittaa vapaista työpaikoista tai muista yrityksesi asioista, ota yhteyttä ilmoitusmyyntiimimme Roni Hurskaiseen, tai Santeri Seliniin, . Jos haluat kampanjoida kaikissa Pohjoismaissa, ota yhteyttä myyntijohtaja Hans Friedsamiin, 

Pohjoismaiden kattavin pakkausalan hakemisto:


TAPAHTUMAT

Löydä kaikki pakkausalan messut ja tapahtumat, joista voi olla hyötyä sinulle!

Most Viewed Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä