...
...

Micvacin toimitusjohtaja Michael Bogdanski (oikealla) ja Mondinin toimitusjohtaja Paolo Mondini sopivat yhteistyöstä IFFA-messuilla Frankfurtissa. Kuva: Micvac.

Micvac ja Mondini laajentavat yhteistyötä

13.05.2019

Ruotsalainen Micvac laajentaa yhteistyötä italialaisen Mondini-yrityksen kanssa. Yhteistyöllä kehitetään mikroaaltotekniikalla kypsennettävien ja pastöroitavien valmisruokien pakkauksia.

Yritykset sopivat yhteistyöstä IFFA-messuilla Frankfurtissa. Micvacin kehittämässä tekniikassa valmisruokia kypsennetään ja pastöroidaan mikroaaltotunnelissa toimivassa tuotantoprosessissa. Mondini on maailman johtavia yrityksiä vuokapakkausten suljentatekniikassa.

”Yhteistyömme takaa nykyisten Micvacin ja Mondinin järjestelmien sujuvan integroinnin sekä uusien ideoiden kehittämisen. Työskentelemme yhdessä uniikkien, korkeatasoisten ja ympäristöä säästävien tekniikoiden kehittämiseksi”, sanoo Micvacin toimitusjohtaja Michael Bogdanski.

Micvacin kehittämä valmisruokien valmistusmenetelmä sai marraskuussa 2018 arvostetun SACCNY-Deloitte Green Award -palkinnon. Menetelmä säästää materiaaleja sekä energiaa ja pidentää säilyvyysaikaa. Menetelmässä valmisruuat valmistetaan ja pakataan mikroaaltotunnelissa. Tämä mahdollistaa ruuan säilymisen kuusikymmentä päivää ilman säilöntäaineita. Menetelmä on myös hyvin energiatehokas ja pakkaukset ovat hyvin kompakteja, mikä säästää kuljetuskustannuksissa.

Micvacin palkitussa menetelmässä valmisruuat valmistetaan ja pakataan mikroaaltotunnelissa. Kuva: Micvac.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä