...
...

Andrew Gibbs, tunnetun Dielinen perustaja, toimitusjohtaja ja päätoimittaja tunnetaan ”designmaailman innovaattorina”. Kuva: Metsä Board.

Metsä Boardin kilpailussa nimekäs tuomaristo

19.06.2019

Metsä Boardin viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestämä pakkaussuunnittelukilpailu Better with Less – Design Challenge 2017–2018 oli menestys. Kilpailuun lähetettiin yli 300 pakkausratkaisua. Tänä vuonna kilpailu järjestetään uudestaan. Maailmanluokan tuomaristossa nähdään useita tunnettuja pakkaussuunnittelun ammattilaisia.

Kilpailu innosti opiskelijoita ja pakkausdesignin ammattilaisia 38 eri maassa luomaan entistä ympäristöystävällisempiä ja kestäviä pakkausratkaisuja. Tänä vuonna käynnistyvän kilpailun tuomaristossa nähdään joukko kansainvälisesti arvostettuja pakkausdesignin ja brändimarkkinoinnin asiantuntijoita:

Alissa Demorest toimii luksustuotteiden pakkauksiin keskittyvän Formes de Luxe -lehden päätoimittajana. Hänellä on laaja kokemus erityisesti luksustuotteiden pakkauksista niin brändin kuin tavarantoimittajankin näkökulmasta.

Andrew Gibbs, tunnetun Dielinen perustaja, toimitusjohtaja ja päätoimittaja tunnetaan ”designmaailman innovaattorina”.

MCL Group Hong Kong / Kiinan perustaja ja Chief Brand Consultant Charles Ng lähestyy brändin designia kokonaisvaltaisesti aina brändin auditoinnista brändianalyysiin ja -strategiaan huomioiden myös brändin pakkaukset, pakkausgrafiikat, niiden käyttötarkoitukset sekä esitysympäristön kuten vähittäiskaupan.

Chase Design Groupin Chief Creative Officer Clark Goolsby korostaa pakkausdesignin arvoa ja sen kulttuurisia ja taloudellisia vaikutuksia tuotteisiin ja organisaatioihin.

Berliinin Beuth University of Applied Sciences -oppilaitoksen pakkausteknologian professori Stefan Jungella on alasta yli 20 vuotta kokemusta toimittuaan esimerkiksi Sikan Corporate Packaging Managerina ja useissa tehtävissä Nestléllä.

”Olemme innoissamme, että Better with Less – Design Challenge -kilpailun tuomaristossa nähdään tänäkin vuonna vaikuttava joukko kansainvälisiä ja lahjakkaita pakkausdesignin ammattilaisia. Yhdessä haluamme rohkaista pakkaussuunnittelijoita ympäri maailman kehittämään uusia, ympäristöystävällisempiä pakkausratkaisuja arjen päivittäistavaroille”, sanoo kilpailun tuomariston puheenjohtaja ja Metsä Boardin EMEA-alueen Packaging Services Director Ilkka Harju.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä