...
...

Kuva: Metsä Group

Metsä Board menestyi EcoVadis 2022 -arvioinnissa

15.06.2022

Metsä Board on saavuttanut EcoVadiksen platinatason yhtiön vastuullisuudesta ja yhteiskuntavastuusta. Ennätyspisteillään 87/100 Metsä Board kuuluu yhden prosentin parhaimmistoon paperin, kartongin ja pakkausten valmistajien luokassa.

EcoVadis perustaa arviointinsa neljään teemaan, joista kolmessa Metsä Board oli parhaan yhden prosentin joukossa: ympäristö, ihmisoikeus- ja työvoimakäytännöt sekä kestävät hankinnat. Lisäksi liiketoiminnan eettisyyden arvioinnissa yhtiö sijoittui parhaimman seitsemän prosentin joukkoon. Metsä Board sai täydet 100/100 pistettä ympäristöosiossa ensimmäistä kertaa.

– Täydet sata pistettä ympäristöosiossa ja Leader-aseman saavuttaminen hiilidioksidipäästöjen hallinnan arvioinnissa ovat osoitus matkastamme kohti fossiilitonta tuotantoa ja tuotteita vuoden 2030 loppuun mennessä, sanoo Metsä Boardin toimitusjohtaja Mika Joukio.

EcoVadiksen kehittämä alusta antaa yrityksille mahdollisuuden arvioida toimittajiensa suoriutumista ympäristö- ja yhteiskuntavastuussa maailmanlaajuisesti. EcoVadiksen käyttämät menetelmät ja arviointiperusteet ovat kansainvälisten Corporate Social Responsibility (CSR) -standardien mukaisia. Niitä ovat esimerkiksi Global Reporting Initiative (GRI), YK:n Global Compact -aloite ja ISO 26000.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä