...
...

Metsä Board julkaisi interaktiiviset tiekartat ilmasto- ja vesitavoitteistaan

18.11.2022

Metsä Board on julkaissut yksityiskohtaiset tiekartat toimenpiteistä, joilla se aikoo saavuttaa tavoitteensa ilmastonmuutoksen torjunnan ja vedenkäytön vähentämisen osalta vuoden 2030 loppuun mennessä. Tiekarttoja päivitetään vuosittain sekä toteutumien että tulevien investointien osalta. Tiekartat sisältävät myös suunnitteluvaiheessa olevat investoinnit ja muuta lisätietoa.

Uudet tiekartat toimivat vuorovaikutteisesti, minkä ansiosta tavoitteiden etenemistä, toimenpiteiden vaikuttavuutta ja tulevia suunnitelmia voi tarkastella tehtaittain. Ilmastotiekartassa on kaksi osiota – matka kohti sataprosenttisesti fossiilitonta energiaa ja pyrkimys hiilidioksidipäästöjen nollaamiseen. Vesitiekartassa puolestaan kuvataan, miten prosessiveden käytön vähentäminen tuotetonnia kohti etenee.

Metsä Boardin tavoitteena on, että vuoden 2030 loppuun mennessä yhtiön tehtaat luopuvat asteittain kaikkien fossiilisten polttoaineiden ja fossiilipohjaisen ostoenergian käytöstä. Tämän siirtymän myötä tuotannosta ei enää synny fossiilisia hiilidioksidipäästöjä.

Vuorovaikutteiset ilmasto- ja vesitiekartat kehitettiin yhdessä vastuullisuusdatan keräämiseen ja visualisointiin erikoistuneen ohjelmistoyhtiö AskKaukon kanssa.

Linkki tiekarttoihin

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä