...
...

Messujen kiinnostavin uutuus palkitaan

27.01.2022

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialojen ammattilaiset yhteen kokoava tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic etsii alojen kiinnostavimpia innovaatioita, tuotteita, palveluita tai menetelmiä. Kilpailut ovat käynnistyneet, ja tapahtumien näytteilleasettajat voivat nyt osallistua niihin. Voittajat julkistetaan tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 18.-19.5.2022.

Pakkaus- ja elintarvikealan ammattilaisten tapahtumat PacTec & FoodTec sekä muovialan ammattilaisten tapahtuma PlastExpo Nordic kokoavat alan ammattilaiset keskustelemaan alojen ajankohtaisista teemoista ja tutustumaan uutuuksiin. Alojen uutuudet ovat keskiössä tänä vuonna myös tapahtumien kilpailuissa, sillä PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic etsivät kilpailuissaan toimialojen kiinnostavia tai lupaavia uutuuksia: ratkaisuja, palveluita, menetelmiä tai tuotteita.

PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus ja PlastExpo Nordic -messujen mielenkiintoisin uutuus valitaan ja palkitaan tapahtumassa 18.5.2022. Kummankin kilpailun voittaja saa Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 € arvoisen palkinnon.

Kilpailuun voivat osallistua tapahtumien näytteilleasettajat 1.5.2022 asti. Kilpailun osallistujat nostetaan esille tapahtumien verkkosivuilla, ja osallistujat pääsevät esittelemään uutuutensa pitch-esityksessä tapahtumalavoilla keskiviikkona 18.5.2022.

Kilpailujen raadit valitsevat voittajat uutuuksien ja pitch-esitysten perusteella. Voittajat julkistetaan tapahtuman iltatilaisuudessa keskiviikkona 18.5.2022.

PacTec & FoodTec -messujen mielenkiintoisin uutuus -kilpailun raatiin kuuluvat Antro Säilä (toimitusjohtaja, Suomen Pakkausyhdistys ry & päätoimittaja, Pakkaus-lehti), Marleena Tanhuanpää (johtaja, Elintarviketeollisuusliitto ry), Laura Hyvärinen (toiminnanjohtaja-päätoimittaja, Elintarviketieteiden seura & Kehittyvä Elintarvike -lehti) ja Juha Ala-Hiiro (johtava asiantuntija, Teknisen Kaupan Liitto).

PlastExpo Nordic -messujen mielenkiintoisin uutuus -kilpailun raatiin kuuluvat Vesa Taitto (toimitusjohtaja, Muoviyhdistys), Vesa Kärhä (toimitusjohtaja, Muoviteollisuus ry) ja Niko Rantala (kehitysinsinööri, LAB-ammattikorkeakoulu).

Pakkaus-, elintarvike- ja muovialan ammattilaisten tapahtumakokonaisuus PacTec, FoodTec & PlastExpo Nordic kutsuvat verkostoitumaan ja keskustelemaan alojen ajankohtaisista aiheista. PacTec & FoodTec -tapahtumien teemat käsittävät vuonna 2022 verkkokaupan ja digitaalisuuden, kehittyvät raaka-aineet, vastuullisuuden ja kiertotalouden, lainsäädännön sekä pakkauksen viestinviejänä PlastExpo Nordicin ohjelmassa näkyvät teemat ovat tänä vuonna kiertotalous, uudet materiaalit, muovien mahdollisuudet sekä osaaminen ja työvoima.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kilpailuun

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä