...
...

Dpi Coding Oy esittelee messuilla mm. uuden Hitachi UX-D161 IoT Mustesuihkukirjoittimen

Merkintälaitteita runsaasti Empack-messuilla

16.10.2019

Monet suomalaiset merkintäratkaisuja toimittavat yritykset ovat mukana Empack-messuilla marraskuun alussa Helsingissä. Merkintälaitteita on esillä kattavasti ja ratkaisuista saa tietoa ainakin neljältä yritykseltä, joilla on myös nähtävillä uutuustuotteita.

Dpi Coding Oy esittelee messuilla mm. uuden Hitachi UX-D161 IoT mustesuihkukirjoittimen. Käyttämällä moderneja avoimia protokollia, kuten OPC-UA, Hitachin tulostimet ovat valmiita tulevaan Industry 4.0 / IoT-vallankumoukseen. Avoimen tyylin tiedonsiirtoyhteyden ansiosta tulostin on yhteensopiva käytännöllisesti katsoen minkä tahansa verkkoympäristön kanssa käyttöjärjestelmästä riippumatta. Lisäksi uusimmat UX-tulostimet tukevat Ethernet / IP, OPC-UA, Modbus ja Serial RS-232 protokollia. Hitachi on tällä hetkellä ensimmäinen CIJ-valmistaja, joka on saanut ODVA-hyväksynnän Ethernet / IP: lle.

UX mustesuihkukirjoittimia on saatavilla kolmea eri mallia: Basic, Standard ja Premium. Premium-mallissa käytetään viimeisintä patentoitua Hitachi-tekniikkaa, joka sisältää uuden ohentimen kulutusta vähentävän järjestelmän. Laite on yksi markkinoiden pienikulutuksimmista mustesuihkukirjoittimista.

Dpi Coding Oy on teollisuuden merkintäratkaisuja tarjoava yritys. Tarjonnassa on teollisuuden mustesuihkukirjoittimia, lasertulostimia, etiketöintilaitteita, tarrakirjoittimia sekä kohdeilman poistolaitteita.

 

Markem-Imaje SmartDate merkintäratkaisu.

Informa Oy esittelee mm. NiceLabel merkinnänhallintaohjelmistoa sekä Markem-Imaje SmartDate X65 ja X45 -merkintäratkaisuja. Ne sopivat joustokalvopakkauksille, folioille, etiketeille, kartonkipakkauksille ja paperille. Laitteet voivat tulostaa useita eri merkintöjä, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika, viivakoodit, QR-koodit, logot, ainesosat luetteloita tai jopa markkinointiviestejä. Ne on helppo asentaa useille pakkauskonetyypeille: flow wrapper, pussipakkauskone, pystysaumaaja, ratapakkauskone. Merkintä voi tapahtua pysähtyneeseen tai liikkuvaan materiaaliin. Laitteen ainutlaatuinen muotoilu tekee siitä erittäin käyttäjäystävällisen.

Informa Oy on tuote- ja pakkausmerkinnän sekä tiedonkeruun täyden palvelun ratkaisutoimittaja. Yritys toimittaa merkintä- ja tiedonkeruujärjestelmät sekä merkintämateriaalit yli neljännesvuosisadan kokemuksella tuotteiden, tuotepakkausten ja logististen kokonaisuuksien merkintään ja hallintaan.

 

DuraCode CIJ -mustesuihkukirjoitin.

Kari Nevalainen Oy esittelee messuilla mm. DuraCode CIJ ja Anser TIJ -mustesuihkukirjoittimia. DuraCode-sarjan CIJ-mustesuihkukirjoitin on suunniteltu tuottamaan parasta tulostusjälkeä päivittäiseen käyttöön, jatkuvasti. Erinomaisilla ominaisuuksilla varustettu CIJ-tulostin tekee työtään kustannustehokkaasti ja luotettavasti vaativissakin tuotanto-olosuhteissa. Automaattinen valvontajärjestelmä mahdollistaa laadukkaan tulostuksen.

Kari Nevalainen Oy on vuonna 1991 perustettu yritys, jonka toimialana on koneiden ja tarvikkeiden vähittäis- sekä tukkumyynti.

 

Domino Ax550i -mustesuihkukirjoitin

KLINGER Finland Oy esittelee messuilla Domino Ax550i -mustesuihkukirjoittimen ominaisuuksia. Kirjoitin soveltuu mainiosti elintarviketuotantoon ja muihin kosteisiin tiloihin, koska sen suojausluokka on IP66 ja kotelo valmistettu haponkestävästä 316.luokan ruostumattomasta teräksestä.

i-Pulse kirjoituspää varmistaa yksittäisen mustepisaran muodostumisen halutun kokoisena ja terävänä, juuri oikeaan paikkaan tulostettavassa pinnassa. Tulostusjälki on korkearesoluutioista ja merkintää saadaan usealle riville suurellakin nopeudella. Laaja mustetarjonta kattaa vaativatkin sovellukset. AX sarjassa ohentimen kulutus on minimoitu ja AX on markkinoiden yksi vähiten ohenninta kuluttavista mustesuihkuista.

Domino AX-Sarjan mustesuihkutulostimia voidaan jatkossa ohjata myös NiceLabel ohjelman avulla. Domino – NiceLabel sovellus on esillä myös Empack-messuilla.

KLINGER Finland Oy on teknisen alan ratkaisutoimittaja. Valikoimaan kuuluvat merkintäpalveluiden kokonaisratkaisut, merkintälaitteet, materiaalit ja tekniset palvelut.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä