...
...

Marvaco uusiin tuotantotiloihin Ulvilassa

25.05.2021

 Marvacon Ulvilan prepress-yksikön eli yrityksen laatta- ja pakkausaineistotuotanto on muuttanut uusiin ekotehokkaisiin toimitiloihin. Muutolla oli neljä tavoitetta: kokonaistuottavuuden nosto, hiilijalanjäljen lasku, työturvallisuuden parantaminen ja viihtyisä työympäristö.

Uusissa tiloissa tuotannon pölynhallinta ja hajapäästöjen vähentäminen on otettu entistä paremmin huomioon. Uusi tuotantolaitos sijaitsee Porissa logistisesti hyvällä paikalla, josta on sujuvat yhteydet eri puolille Suomea ja nopeat kuljetukset Eurooppaan.

Muutoksen tärkeänä kriteerinä on ollut ympäristölle kestävien tuotteiden ja palvelujen kehittäminen. Tärkein vaatimus uusille toimitiloille oli tuotannon hiilijalanjäljen merkittävä alentaminen. Tavoite toteutuu energiaa säästävällä rakennustekniikalla ja tuottamalla toimitilan lämmitys ja viilennys geotermisesti. Näiden lisäksi toiminnassa käytetään uusiutuvien energialähteiden sähköä.

Tämän vuoden aikana Marvacossa myös investoidaan uuteen, ekotehokkaaseen fleksolaattojen valmistustekniikkaan ja uusimman sukupolven rasteriteknologiaan, jotka yhdessä mahdollistavat entistä paremmat ja ympäristöystävällisemmät painotulokset.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä