...
...

"Markem-Imajen merkintälaitteet, kulutustarvikkeet ja ohjelmistot ovat laadultaan sekä monipuolisuudeltaan markkinoiden kärkeä", sanoo Informan toimitusjohtaja Eero Kytölä.

Markem-Imajen laitteiden jakelu Informalle

21.01.2021

Aiemmin Informa on myynyt Markem-Imajen merkintälaitteita ja -tarvikkeita sekä toimittanut asennus- ja huoltopalveluita Markem-Imaje Finlandin rinnalla jo useamman vuoden ajan. Markem-Imaje Finlandin toiminnan loppuessa yhteistyö syvenee uuden jakelusopimuksen myötä ja Informasta tulee ainoa Markem-Imajen tuotteiden jakelija Suomessa ja Virossa 1.2.2021 lähtien.

– Arvostamme Informan kokonaisvaltaista merkintäosaamista ja tämä askel on luonnollinen jatkumo jo pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme. Informan kokonaisvastuu Suomen ja Viron markkinoista mahdollistaa Markem-Imajelle paremman markkina-aseman ja parantaa merkittävästi asiakasläheisyyttä sekä paikallista asiakaspalvelua, kommentoi Markem-Imajen Pohjois-Euroopan toiminnoista vastaava Martin Bailey.

– Markem-Imajen merkintälaitteet, kulutustarvikkeet ja ohjelmistot ovat laadultaan sekä monipuolisuudeltaan markkinoiden kärkeä. Valikoimista löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin merkintätarpeisiin. Jakeluvastuun siirtyminen meille vahvistaa Informan asemaa merkintäratkaisujen toimittajana ja parantaa entisestään kykyämme palvella asiakkaitamme, sanoo Informan toimitusjohtaja Eero Kytölä.

 

 

 

 

 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä