...
...

Walki-Pack-D on erityisesti pesupulvereille kehitetty pakkausratkaisu. Kuva: Walki.

Mäntyöljystä vaihtoehto suojakerroksiin

19.06.2019

Walki tarjoaa mäntyöljypohjaisia laminaatteja pesuaineiden ja muiden hygroskooppisten tuotteiden aaltopahvipakkauksiin. Niillä voidaan korvata fossiilisesta öljystä tehtyjä barrieerikerroksia ilman että pakkauksen tarjoama suoja muuttuisi.

Walki-Pack-D on erityisesti pesupulvereille kehitetty suojausratkaisu. Se koostuu vahvasta harmaasta aaltopahvista pohjamateriaalina, vesihöyryltä suojaavasta laminaatista ja ohuesta päällystepaperista painatusta ja viimeistelyä varten. Yleensä suojakerros tehdään öljypohjaisesta muovista, mutta Walkin uusi ratkaisu Walki-Wood-Pack-D käyttää tähän tarkoitukseen mäntyöljystä tehtyä suojakerrosta. Se tarjoaa tiedotteen mukaan samat ominaisuudet kuin öljypohjainen barrieeri.

”Vaihtoehtoinen barrieerimme ei vaadi pakkausten tuotantolinjojen tai täyttölinjojen muuttamista. Se on tehty sataprosenttisesti uusituvista materiaaleista ja on täysin kierrätyskelpoinen”, sanoo Stefan Erdmann, Technical Service & Development Manager, Barrier Board, Walki.

Walki-Wood-Pack-D soveltuu hyvin kaikenlaisiin hygroskooppisiin pulverituotteisiin kuten tapettien ja laattojen kiinnitysaineisiin.

Walki kehittää myös kierrätysmuoviin perustuvia laminaatteja. Niiden odotetaan tulevan markkinoille teollisessa mittakaavassa vuonna 2020.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä