...
...

Pauligin uudet maitokahvijuomat on pakattu ympäristöystävällisiin kartonkitölkkeihin, jotka lajitellaan kartonkikeräykseen. Kuva: Paulig.

Maitokahvia lisää kartonkipakkauksissa

06.09.2019

Aseptisten kartonkipakkausten suosio lisääntyy kylmien kahvijuomien pakkauksissa. Paulig lisää kylmäkahvijuomien valikoimaansa uusilla maitokahvijuomilla. Kahviset New York Cold Brew Latte-, Parisien Café au Lait- ja Sydney Flat White -tuotteet ovat Reilu kauppa -vastuullisuussertifioituja ja niiden ympäristöystävälliset kartonkipakkaukset voi lajitella kartonkikeräykseen.

”Pauligin uudet maitokahvijuomat vastaavat kylmäkahvijuomien kasvavaan kysyntään ja sopivat erityisesti aidon kahvin ystäville. Kahvin maku tulee puhtaasti juomien sisältämästä kahvista, ei aromeista. Ne tarjoavat entistä enemmän vaihtelua kahvihetkiin”, Pauligin kylmien juomien Brand Manager Suvi Hovikari kertoo.

Pauligin käyttämät pakkaukset on tehty saksalaisen CartoCanin tekniikalla. Myös ruotsalainen kahvitehdas Löfbergs on lanseerannut kylmäuutetun kahvin suomalaisen Lamicanin kehittämässä aseptisessa 250 millilitran nestepakkaustölkissä. Löfbergs käyttää Lamicanin yhteistyökumppani Orskov Foodsia Tanskassa ja CartoCanin tekniikkaa Itävallassa.

Suomalainen Lamican on kehittänyt kestävän nestepakkaustölkin materiaalin ja tuotantokoneen. Materiaali on 75 prosenttisesti puukuitua ja sopii suoraan pahvinkeräykseen. Pakkaus säilyttää aromit ja vitamiinit pitkään huoneenlämmössä. Sen etuja on myös pyöreä pinta, joka on käytettävissä kokonaan brändäykseen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä