...
...

NaturNes-tuotteet sisältävät huolella valittuja luomuraaka-aineita. Kuva: Nestlé.

Luomulastenruoan kysyntä kasvaa

03.04.2019

Luomulastenruoan kysyntä kasvaa jatkuvasti Suomessa. Nestlé tuo Suomen markkinoille uudet NaturNes-luomulastenruoat, jotka on valmistettu Suomessa.

NaturNes-luomulastenruoat sisältävät tiedotteen mukaan vain parhaita mahdollisia raaka-aineita. Seula on tiukka, sillä lastenruokalaatuiseksi luomuksi soveltuu vain hyvin harva raaka-aine. Uusissa NaturNes-tuotteissa ei ole lisättyä sokeria.

”Vain kaksi prosenttia maailman raaka-aineista on riittävän hyvää luomulastenruokaan. Kattavien luomutestien lisäksi lastenruoalle tehdään vielä 96 lisälaatutestiä. Lastenruokien raaka-aineille on asetettu huomattavasti tiukemmat laatuvaatimukset kuin muille elintarvikkeille”, kertoo lastenruokien Senior Brand Manager Nea Mertsalmi Suomen Nestléltä.

NaturNes-tuotteet sisältävät huolella valittuja luomuraaka-aineita. Hedelmät, marjat ja vihannekset ovat kypsyneet omassa tahdissaan ennen kuin ne on poimittu. Lisäksi kaikissa NaturNes kala-aterioissa on käytetty MSC-sertifioitua kalaa.

Nestlén Turun lastenruokatehdas on Pohjoismaiden ainoa lastenruokaa lasipurkkeihin valmistava tehdas.  Tehtaalta ei toimiteta lainkaan jätettä kaatopaikalle ja se siirtyi hiilidioksidivapaaseen tuotantoon lokakuussa 2018.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä