...
...

Lumene sai kansainvälistä tunnustusta puuteripakkauksensa designista

24.11.2022

Lumene on saanut tunnustusta kansainvälisessä Sustainable Beauty Awards -kilpailussa, jonka tavoitteena on edistää kestävää kehitystä kauneudenhoitoalalla. Kilpailuun osallistui lähes 100 vastuullisuuteen panostavaa kosmetiikkabrändiä. LUMENE oli finalistien joukossa kolmessa kategoriassa: kestävän kehityksen edelläkävijä, kestävän kehityksen johtajuus ja kestävä pakkaus.

Lumene sijoittui kestävä pakkaus -kategoriassa toiseksi uudella, innovatiivisella kivipuuteripakkauksella, joka on nyt kierrätettävä, uudelleenkäytettävä ja valmistettu kierrätysmateriaaleista. Pakkauksessa on käytetty 30 prosenttia vähemmän pakkausmateriaalia kuin ennen. Innovaatio on kehitetty yhteistyössä kansainvälisen kosmetiikkapakkausvalmistaja TOLYn kanssa.

Uusi kivipuuteripakkaus on uudelleentäytettävä ja siinä on irrotettava peili. Pakkaus on valmistettu polypropeenista ja 50 prosenttisesti kulutuksen jälkeisestä kierrätysmateriaalista. TOLY Products ja Lumene työskentelivät tiiviissä yhteistyössä luoden uuden pakkauksen useissa eri väreissä ja malleissa.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä