...
...

Leviteannostelija vähentää levite- ja pakkausjätettä merkittävästi sekä parantaa levitteiden tarjoilun hygieniaa. Kuva: Foodduck.

Leviteannostelijoiden kysyntä kasvaa

02.05.2019

Foodduck-leviteannostelijoiden kysyntä kasvaa. Niitä valmistava Foodduck Oy rakennuttaa oman pakkauslaitoksen Suomeen ja tuo kotimaan markkinoille suomalaiset levitteet yhteistyössä Bungen kanssa.

Leviteannostelija on tiedotteen mukaan löytänyt paikkansa leipäpöydistä sekä ruokaloiden ja ravintoloiden linjastoilta kautta maan, esimerkiksi sadoissa kouluissa etelästä pohjoiseen. Nyt Foodduck-leviteannostelijoiden teollisuusoikeudet omistava FD Holding Oy palaa kokonaan kotimaiseen omistukseen, kun laitteiden myynnistä ja markkinoinnista vastaava Foodduck Oy ostaa takaisin norjalaisen elintarvikejätti Orklan omistusosuuden FD Holdingista.

Foodduck aloittaa yhteistyön kotimaisen levitevalmistaja Bunge Finland Oy:n kanssa ja jatkaa yhteistyötä Orklan kanssa. Laite vähentää levite- ja pakkausjätettä merkittävästi sekä parantaa levitteiden tarjoilun hygieniaa.

”FD Holdingin osto kokonaan Foodduck Oy:n omistukseen tukee yhtiömme vahvaa kasvua, koska se avaa meille mahdollisuuden tehdä joustavasti yhteistyötä myös muiden levitevalmistajien kanssa Orklan lisäksi. Olemme erittäin iloisia, että voimme lisätä tuotevalikoimaan kotimaisia levitevaihtoehtoja esimerkiksi Keiju-tuoteperheestä tunnetun Bunge Finlandin kanssa”, toteaa Foodduckin toimitusjohtaja Timo Sorsavirta.

”On innostavaa aloittaa yhteistyö Foodduckin kanssa. Aloitamme margariinin valmistuksella Suomen ja Ruotsin markkinoille ja tähtäämme yhteistyön laajentamiseen niin tuotevalikoiman kuin markkinoiden osalta”, sanoo Bunge Finlandin toimitusjohtaja Antero Lehtonen.

Foodduck rakennuttaa Suomeen omaa pakkauslaitosta, joka keskittyy pakkaamaan laitteisiin soveltuvia innovatiivisia ja ekologisia levitepakkauksia. Ensimmäiset uudessa laitoksessa pakatut tuotteet ehtivät markkinoille kesän 2019 aikana.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä