...
...

MM Group tuo kisoihin oman MM-vastuullisuustiiminsä, joka kertoo katsojille kierrätyksen tärkeydestä. Kuva: MM Kotkamills

Lätkäfanit nauttivat kisaeväät MM Kotkamillsin astioista

05.11.2021

MM Group toimii toukokuussa 2022 Helsingissä ja Tampereella järjestettävien jääkiekon MM-kisojen virallisena sponsorina. MM Groupin tytäryhtiö MM Kotkamillsin helposti kierrätettävästä elintarvikekartongista valmistettuja tuotteita sekä kierrätyspisteitä löytyy kisojen aikana niin areenoilta kuin fanialueiltakin. Tarkoitus on tehdä kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto on ottanut mestaruuskilpailuihinsa käyttöön vastuullisuusohjeet, ja vahvan vastuullisuuskumppanin löytyminen vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoihin ilahduttaa kisaorganisaatiota.

– Olemme rakentaneet määrätietoisesti askel askeleelta vuoden 2022 Jääkiekon MM-kisoja yhä vastuullisemmiksi. Yhteistyö kisojen virallisen sponsorin MM Groupin kanssa on hieno mahdollisuus lisätä tapahtuman ympäristöystävällisyyttä ja vastuullisuutta. Vastuullisuus tulee näkyväksi myös katsojille, kun MM Group tuo kisoihin oman MM-vastuullisuustiiminsä, joka kertoo katsojille kierrätyksen tärkeydestä. Tämä kumppanuus on tervetullut lisä kisojen hiilijalanjäljen pienentämisessä ja muovijätteen määrän merkittävässä vähentämisessä, sanoo Heikki Hietanen, 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri.

Kansanvälisen jääkiekkoliiton vastuullisuussuunnitelmat ja -teot ovat tehneet vaikutuksen myös MM Groupiin.

– Juuri tämänkaltaisia tapahtumia MM Group haluaa tukea vastuullisen kumppanuusohjelmansa kautta. Vastuullisuus on yksi perusarvojamme ja edellytämme sitä myös kumppaneiltamme. Ekologisesti kestävän toimintakulttuurin rakentaminen perustuu aina yhteistyöhön. On hienoa, että 2022 Jääkiekon MM-kisat ja yhteistyökumppanit ovat yhdistäneet voimansa edistääkseen ympäristön kestävyyttä, kiittelee MM Kotkamillsin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Saila Kettunen.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä