...
...

Lara Saulo Fazer Leipomot -liiketoiminta-alueen johtajaksi

15.02.2021

Lara Saulo on nimitetty Fazer Leipomot -liiketoiminta-alueen johtajaksi 1.3.2021 alkaen. Lara Saulo tuli Fazerille 2017 ja aloitti tehtävässä Executive Vice President, Group Transformation. Vuodesta 2019 lähtien hän on työskennellyt tehtävässä EVP, People & Transformation. Uudessa roolissaan Lara Saulo jatkaa Fazer-konsernin johtoryhmän jäsenenä ja vastaa edelleen konsernin Transformation-toiminnoista. Prosessi uuden henkilöstöjohtajan nimittämiseksi aloitetaan välittömästi.

Fazer Leipomot -liiketoiminta-alue koostuu neljästä liiketoimintayksiköstä, Fazer Leipomot Suomi, Fazer Leipomot Ruotsi, Fazer Leipomot Venäjä ja Fazer Leipomot Baltia, jotka kaikki raportoivat Lara Saulolle.

”Fazerilla on merkittäviä mahdollisuuksia kehittää leipomotoimintaamme kaikilla markkinoilla. Lara Saulo on kokenut johtaja, hänellä on vahvaa transformaatio-osaamista ja hän sopii hyvin johtamaan tätä mielenkiintoista liiketoimintaa. Minulle on suuri ilo julkistaa hänen nimityksensä,” sanoo Fazerin konsernijohtaja Christoph Vitzthum.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä