Lambilta kesäksi tarinallisia pehmopapereita

JULKAISTU: 2019-05-06
PÄIVITETTY: 2023-02-16


Lambi lanseeraa kesäkaudeksi jälleen suosittuja rakkauspapereitaan. Tänä vuonna Lambin talous- ja wc-papereista löytyy sanoja, joita suomalaiset haluaisivat kuulla.

Lambi on kerännyt jo useiden vuosien ajan tarinoita, joissa suomalaiset ovat saaneet tunnustaa rakkauttaan sekä kertoa toiveistaan, haaveistaan ja kaipauksen kohteistaan. Lambin rakkauspapereita on saatavilla rajoitetun ajan toukokuun alusta loppukesään saakka. Ensikuidusta valmistetuilla tuotteilla on Joutsenmerkki.

”Pehmopaperit ovat arkisia tuotteita, mutta se ei tarkoita, etteivätkö ne voisi tuottaa iloa ympärilleen. Kuluttajat ovat jo vuosia pitäneet Lambin rakkauspapereista, ja ne sopivatkin hyvin kesän juhliin ja erityisesti hääsesonkiin. Tuote on myös kiva mökkituliainen”, kertoo Lambin Brand Manager Hanna Hirvonen.

Jatka lukemista

Päätyykö pakkaus hylkyyn vai kiertoon?

Lajittelu ja muovipakkauksen päätyminen oikeaan paikkaan kierrätyslaitoksella määrittävät kierrätyksen onnistumisen.
ia_ahl_etiketit

Valion maitotölkit pukeutuvat kevätkuoseihin

Viljele hyvää -maitotölkit ilmestyvät kauppoihin tästä viikosta alkaen ja ovat saatavilla heinä-elokuun vaihteeseen asti.
Valio 22032022

Suomalaisväriä Pro Carton Young Designers -kilpailussa

Lapin yliopiston teollisen muotoilun opiskelija Senni Virransola pääsi ainoana suomalaisena jatkoon kansainvälisessä suunnittelukilpailussa.
Pro Carton 12082021

360 Services auttaa optimoimaan pakkausta

Metsä Boardin uusi palvelukokonaisuus tarjoaa asiakkaille entistä paremmat mahdollisuudet kehittää pakkauksiaan.
MetsäBoard 26052021

Uusimmat uutiset

Blue Ocean Closures lanseeraa uuden korkin kartonkisille nestepakkauksille

Blue Ocean Closuresin uusi kuidusta valmistettu korkki on kehitetty erityisesti aseptisesti pakatuille pitkään säilyville tuotteille kuten mehuille, kasvipohjaisille juomille ja keitoille.
BOC-Overcap-1024x683-1000x1400x(1)

PPWR siirtyi askeleen lähemmäs

EU:n ympäristön, kansanterveyden ja elintarvikkeiden turvallisuuden valiokunta (ENVI Environment, Public Health and Food Safety) on hyväksynyt kompromissin, joka syntyi parlamentin, neuvoston ja komission välillä. Tämä tarkoittaa, että pakkaus- ja pakkausjätteiden asetuksen (PPWR) hyväksyminen tuli askeleen lähemmäksi.
EU-1x

Yhdistämällä paperin ja muovin Arla säästää 32 tonnia muovia vuodessa

Trendi muovipakkausten korvaamiseksi paperin ja muovin yhdistävillä pakkauksilla jatkuu, samoin valmistajien kyseenalaiset perustelut, että ne ovat ympäristön kannalta parempi vaihtoehto.
Arla Orig

Metsä Board investoi nykyisiin tehtaisiin

Metsä Board on tiedottanut hylänneensä suunnitelman perustaa taivekartonkitehdas Kaskisiin. Sen sijaan yhtiö suunnittelee laajoja investointeja nykyisiin tehtaisiin ja uusien tuotevaihtoehtojen kehittämistä Simpeleen, Kyron ja Husumin tehtailla.
metsäx