...
...

Aleksi Tuurna painaa etikettejä Xeikon 3030 -digipainokoneella Laatuetiketissä. Kuva: Laatuetiketti.

Laatuetiketti nopeuttaa digituotantoaan

05.09.2019

Pirkanmaan Laatuetiketin digitaalisten töiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti. Yritys hankki sen vuoksi Xeikonilta nopeuspäivityksen digipainokoneeseensa. Koneen tuottavuus nousi päivityksen myötä lähes 50 %.

Vuodesta 2007 toiminut Pirkanmaan Laatuetiketti Oy tuottaa asiakkailleen rullaetikettejä kahdella fleksopainokoneella sekä viime vuonna asennetulla Xeikon 3030Plus digipainokoneella. Koneen nopeus on päivityksen jälkeen 20 metriä minuutissa käytettäessä viittä väriä.

”Xeikon-painokoneen etu on juuri siinä, että asiakas voi töiden määrän lisääntyessä päivittää tuotantokoneensa vastaamaan tuotannon tarvetta. Tarvittaessa voidaan kone päivittää myös 500 mm leveäksi, jolloin mm. joustopakkausten ja kartonkipakkausten tuotanto on järkevää”, sanoo myyntipäällikkö Ari Enroth Xeikonilta.

Xeikonin digipainolinja on nyt ollut käytössä vuoden verran ja yrityksen omistajat ovat olleet erittäin tyytyväisiä investointiiin.

”Olemme voineet siirtää lyhyemmät ajot digipainoon, jolloin pääsemme keskittymään fleksopainossa sinne kuuluviin töihin. Töiden läpimenoaika on nopeutunut huomattavasti ja asiakkailta on tullut hyvää palautetta parantuneesta laadusta ja värivastaavuudesta. Käyttämällä koneen lisäväriyksikköä voidaan painaa töitä, jotka perinteisessä painomenetelmässä vaativat PMS-sävyjen käyttöä. Laitteisto on toiminut erinomaisesti ja käyttäjät oppivat koneen käytön nopeasti”, Pekka Tuurna summaa kokemuksia.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä