...
...

Recycold-kylmäpussi sopii ammattikäyttöön kertakäyttöisenä ja uudelleenkäytettäväksi kotitalouksissa. Se voidaan hävittää tavallisen talousjätteen mukana ja sisällön voi tyhjentää viemäriin. Kuva: Boxon

Kylmävaraaja pitää tuotteet viileänä kylmäketjussa

12.05.2021

Katkeamaton kylmäketju on yksi tärkeimmistä tekijöistä turvallisen ruuan tuottamisessa. Viileässä säilytettävien elintarvikkeiden lämpötila on pidettävä riittävän alhaisena koko sen matkan ajan valmistuspaikasta myyntipaikan kautta kuluttajan jääkaappiin asti.

Boxon CoolPack -pakkaukset soveltuvat tuotteiden pitämiseen viileinä kuljetuksen aikana ja auttavat siten kylmäketjun säilyttämisessä. Cool Pack soveltuu sekä ruoan verkkokaupan että lääkeyritysten käyttöön. CoolPackia käytetään samalla tavalla kuin muitakin kylmävaraajia ja parhaan viilennysvaikutuksen saa yhdistämällä sen eristävään thermokassiin tai kylmälaukkuun.

Recycold on sitoutunut tekemään tuotteista mahdollisimman ympäristöystävällisiä käyttämällä materiaaleja, joilla on vähäinen vaikutus ympäristöön tuotannon aikana ja käytön jälkeen. Kylmäpussi on valmistettu laminoidusta paperista, joka sopii kosketukseen ruoan kanssa. Pussissa oleva jäähdytysgeeli on biologisesti hajoavaa, vaaratonta ja elintarviketurvallista. Geelin jäätymispiste on noin -2 celsiusasteessa.

Recycold-kylmäpussi sopii ammattikäyttöön kertakäyttöisenä ja uudelleenkäytettäväksi kotitalouksissa. Se voidaan hävittää tavallisen talousjätteen mukana ja sisällön voi tyhjentää viemäriin.

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä