...
...

Kouvola- ja Kotka-aiheiset kartonkikupit vähittäiskauppaan

22.06.2021

Kouvolan Inkeroisissa toimiva pakkausvalmistaja PackageMedia toteutti Kotkamillsin kartongista Kymenlaakson Prismoihin ainutlaatuiset paikalliset kuppisarjat ”Kuvia Kouvolasta” ja ”Kuvia Kotkasta”, joiden kuva-aiheet on sananmukaisesti poimittu näiden kaupunkien nähtävyyksistä, luontokohteista ja muista kyseisten kaupunkien ylpeydenaiheista.  

Kouvola-aiheisia kuppeja voi ostaa 25 kappaleen vähittäispakkauksessa Kouvolan Prismasta ja vastaavasti Kotka-aiheiset löytyvät Kotkan Sutelan Prisman valikoimasta. Kummankin kaupungin kuppivalikoima sisältää kuusi erilaista kuva-aihetta, joiden määrä vaihtelee kuluttajapakkauksissa, joten jokainen perheenjäsen voi valita oman kuva-aiheensa ja käyttää valitsemaansa kuppia koko kesäpäivän ajan sekoittamatta sitä muiden käyttämiin kuppeihin.  

– Take away -astia on uusi markkinointikanava. Kartonkiastioiden hyödyntäminen mediana on lisäksi vastuullista, kun valmistettavalle tuotteelle annetaan ruoan säilytyksen ja kuljetuksen lisäksi muitakin tehtäviä. Mukaan otettavien astioiden avulla voidaan tehdä markkinointialoitteita, nopeasyklisiä kampanjoita, alueellisesti kohdennettuja ja räätälöityjä tempauksia sekä muita tuoreita ratkaisuja. Olemme iloisia, että kartonkimme tarjoaa ympäristöystävällisen painopinnan edellä mainittuihin käyttökohteisiin sen lisäksi, että se toimii alkuperäisessä tarkoituksessaan juomamukina, kertoo Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen. 

Related Posts

Kiinnostavatko pakkausalan uutiset?
Tilaa ilmainen uutiskirjeemme.

Tilaa tästä